In 2015 kochten de eigenaars een oude hoeve met schuur op een lap grond van 8500 vierkante meter. Ze droomden van een leven dicht bij de natuur, met volop ruimte voor zichzelf en hun dieren. Het resultaat? Een interieur in hoevestijl om door een ringetje te halen, mede dankzij het vakmanschap van Eiken Project.

PROJECT EIKEN PROJECT - OUDE HOEVE MET SCHUUR
PROJECT EIKEN PROJECT – OUDE HOEVE MET SCHUUR

Dauby zette voor dit project de puntjes op de i met prachtige meubelknopjes die de authentieke hoevestijl alle eer aandoen. Het BT245-meubelbeslag in Zwart (N) werd gebruikt voor de keuken, badkamer en dressing.

Een hoevestijl met handgemaakte details

Het meubelbeslag in dit project komt uit de Créations du Fer (CDF)-collectie van Dauby. Deze collectie bevat uitsluitend originele modellen, en is de perfecte sfeervolle toets voor landelijke woningen in hoevestijl.

De BT245-meubelknop in Zwart (N) ademt warmte en romantiek uit en zorgt voor de nodige dosis nostalgie. Het gekozen materiaal is volledig in harmonie met het warme eikenhout.

Deze collectie wordt vervaardigd op authentieke wijze. Het meubelbeslag wordt in zandmallen gegoten en nadien verder met de hand afgewerkt

Schrijnwerk van de bovenste plank

Wie beroep doet op de vakmannen van Eiken Project kan zeker zijn van een knap staaltje schrijnwerk. De experts van Eiken project specialiseren zich in landelijke interieurs en weten wat de hoevestijl typeert.

Het massief eikenhouten schrijnwerk van Eiken Project is

 • artisanaal vervaardigd;
 • extreem duurzaam;
 • volledig op maat gemaakt.

Authentiek beslag voor een geslaagde hoevestijl

Een interieur is niet af wanneer het totaalplaatje niet klopt. Om de hoevestijl over de hele lijn door te trekken, werd er gekozen voor meubelbeslag van Dauby. En dat is geen toeval.

Net zoals de vakmensen van Eiken Project, werkt Dauby graag met natuurlijke materialen die een leven lang meegaan. Het beslag wordt vervaardigd volgens een eeuwenoud productieproces met zandmallen dat de uniciteit van het product garandeert. Geen twee meubelknoppen zijn hetzelfde.

De CDF-collectie uit dit project biedt historische modellen waar een stukje geschiedenis achter zit. Dat draagt bij tot een mooi interieurverhaal waar authenticiteit centraal staat.Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade

  Stuur een berichtje
  Een vraag ?
  Stuur een berichtje


  TOP