Pure luxe met bronzen keukenbeslag in een donkere keuken.


Voor dit moderne keukenproject trekken we naar Brussel. Daar werd een oude kantoorruimte omgetoverd tot een spectaculair duplex penthouse.

Het strakke lijnenspel van de moderne interieurstijl werd doorgetrokken naar de keuken van het penthouse. Het sobere kleurenpalet van de donkere keukenkastjes en het granieten keukenblad wordt mooi aangevuld met bronzen keukenbeslag als subtiele, warme eyecatcher.

De PMQ128-meubelgrepen en de PQ25-meubelknoppen zijn stijlvol uitgevoerd in Ruw Brons (RB), de ultieme finishing touch van deze moderne keuken.

Strak keukenbeslag voor een moderne keuken

Het bronzen keukenbeslag uit de Pure®-collectie is geen toevallige keuze voor deze donkere keuken. Pure®-keukenbeslag wordt namelijk vervaardigd uit hoogwaardige, natuurlijke materialen. Dit bronzen beslag gaat bovendien hand in hand met:

 • het marmer ‘Brèche Pinto Brow’;
 • de gerookte eik;
 • het granieten werkblad ‘Cheyenne Leather Touch’.

Het moderne karakter van de meubelgrepen en -knoppen ontstaat door de afgelijnde vormgeving. De warme, Ruw Bronzen afwerking maakt het geheel een tikje speels zonder afbreuk te doen aan de stijl en elegantie.

Een donkere keuken in een verfijnd jasje

Droom jij ook van een donkere keuken die een elegante, pure en moderne uitstraling heeft?

Breckpot Luel is een architectenbureau in Brussel dat gespecialiseerd is in renovaties, restauraties, nieuwbouw en interieurarchitectuur. Vandaar de zorgvuldige keuze voor kwalitatieve, natuurlijke materialen.

Als je Breckpot Luel kiest voor de realisatie van je woonproject, dan kies je voor innovatieve designoplossingen die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook bijdragen aan het functionele aspect van je woning.

Breckpot Luel helpt hun klanten van a tot z bij het uitwerken van een project dat perfect is afgestemd op de noden en wensen die zij hebben.

De interieuroplossingen die zij bieden, zijn steeds uitgewerkt met het oog op een natuurlijke en unieke vormgeving.

Uniek keukenbeslag in natuurlijke materialen

Het keukenbeslag van Dauby past perfect bij de afwerking van deze donkere keuken. Net zoals bij Breckpot Luel, mag design nooit ten koste gaan van functionaliteit bij Dauby.
Het keukenbeslag werd zo ontworpen dat het gemakkelijk in de hand ligt en dat je vingers nooit gekneld raken tussen de grepen. Uiteraard steeds in harmonie met een esthetisch verantwoord, puur design.

Het natuurlijke Ruw Brons (RB) uit de Pure®-collectie past mooi in het totaalplaatje waar gerookte eik en marmer de show stelen.

Wist je bovendien dat geen enkele meubelgreep of -knop van Dauby dezelfde is? Dat komt door het eeuwenoude gietproces in zandmallen. De zandmallen zorgen voor een korrelige structuur van het oppervlak en elk stukje deur-, meubel- en raambeslag wordt hierna verder met de hand afgewerkt.

Op zoek naar het ultieme keukenbeslag voor jouw donkere keuken? Neem contact op voor passend advies!Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade

  Stuur een berichtje
  Een vraag ?
  Stuur een berichtje


  TOP