Een industriële inrichting met stoere toets.


In Middenbeemster werd de keuken van deze luxe vrijstaande woning in jaren ‘30-stijl door Boudewijn Hosmus ontworpen met het oog op een industriële inrichting.

Een ruwe afwerking werd eveneens doorgetrokken in het meubelbeslag van de keukenkasten. Daar werd gekozen voor PMBU-vlindergrepen in Ruw Brons (RB) voor een robuuste finishing touch.

Ruwe materialen voor een industriële inrichting met lef

Om de ultieme industriële inrichting te bekomen, is er nood aan de nodige dosis stoere elementen, waaronder contrasterende, ruige materialen.

In deze stoere keuken zie je ruwe materialen, zoals geborsteld eik, in combinatie met staal.
De bakstenen achter het kookgedeelte en de houten balken geven een extra stoere toets aan de industriële inrichting van de keuken.

De PMBU-meubelgrepen uit de Pure®-collectie hebben een schijnbaar nonchalante vorm, maar voegen toch de nodige dosis lef toe aan deze keuken met industriële inrichting.

Het Ruw Brons (RB) van de vlindergrepen is de meest zuivere vorm van brons. Pure® ontwikkelde een speciale techniek waarbij de gietresten worden verwijderd, zonder de grepen verder te verfraaien of polijsten.

Dit natuurlijke materiaal combineert de warme tint van brons met een ruw, onbewerkt oppervlak, en geeft daarom een stoere uitstraling. Perfect in lijn met de robuuste uitstraling van de keuken!

Heerlijk koken in een industriële keuken met pit

Het hart van deze woning, de keuken, werd ontworpen door Boudewijn Hosmus Keukenambacht. De keukens van Boudewijn Hosmus zijn op ambachtelijke wijze op maat gemaakt. En dat zie je tot in de details.

Elk stuk maatwerk wordt in-house gerealiseerd door vakmensen met liefde voor hun stiel. De natuurlijke materialen die in de massief houten keukens worden verwerkt, stralen warmte én pit uit.

Deze visie resulteerde in een knap staaltje maatwerk in de industriële keuken van deze prachtige woning. Als spreekwoordelijke kers op de taart werd er voor het meubelbeslag gekozen voor de unieke, artisanale meubelgrepen van Dauby.

Ruw Brons voor een stoere, industriële inrichting op maat

Dauby verkiest net als Boudewijn Hosmus:

Tussen de twee liefhebbers van ambachtelijk maatwerk kwam dan ook een succesvolle samenwerking tot stand, die resulteert in een prachtige, stoere keuken met industriële inrichting. Volledig volgens de wensen en noden van de klant.

Ook fan van een ruwe, industriële inrichting? Bekijk ons handgemaakt deur-, meubel- en raambeslag of vind een verdeler in jouw buurt.

In samenwerking met Boudewijn Hosmus Keukenambacht 


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade

    Stuur een berichtje
    Een vraag ?
    Stuur een berichtje


    TOP