Woonboerderij in strak landelijke stijl.


Boudewijn Hosmus Keukenambacht leverde voor deze unieke woonboerderij in het rustieke dorpje Anna Paulowna een op maat gemaakte keuken met oog voor detail. Let in deze strak landelijke keuken bijvoorbeeld op de zwart gelakte meubelknoppen: die zorgen voor een extra vleugje romantiek en nostalgie.

Rustiek keukenproject in een modern jasje

De ambachtelijke keuken van deze authentieke woonboerderij straalt een warme atmosfeer uit waar je graag in thuiskomt. Je ontdekt meteen dat nostalgie niet synoniem hoeft te zijn met oubollige materialen en vormen.

De geborstelde eik werd gecombineerd met een Belgisch Blue composieten werkblad en een gefrijnde spoelbak. Het eikenhout werd vervolgens afgewerkt met donkergrijze olie voor een uniform, rustiek geheel. En om het plaatje helemaal te doen kloppen, werd er gekozen voor zwart gelakte meubelknoppen van de Dauby-collectie Créations du Fer. Het BT284-meubelbeslag is de perfecte finishing touch in deze warme leefkeuken.

De collectie Créations du Fer zorgt voor een sfeervolle toets in de strak landelijke keuken van deze woning. CDF maakt gebruik van oude, originele modellen en werkt uitsluitend met massief ijzer. Voor het keukenproject van deze woonboerderij werd gekozen voor een uitvoering in Zwart (N).

Keukendesign op maat

Boudewijn Hosmus nam de keuken van deze authentieke woonboerderij onder handen. Deze ambachtelijke keukenbouwer werkt uitsluitend met natuurlijke materialen zoals massief hout.

Alle interieurprojecten van Boudewijn Hosmus zijn

 • op ambachtelijke wijze in eigen atelier vervaardigd;
 • ontzettend duurzaam dankzij het gebruik van natuurlijke en milieubewuste materialen;
 • op maat gemaakt volgens de noden en wensen van de klant.

Ambachtelijk meubelbeslag

Het is geen geheim waarom Boudewijn Hosmus heeft gekozen voor het ambachtelijke retrobeslag van Dauby bij het ontwerpen van de keuken van deze woonboerderij.

Net zoals het maatwerk van Boudewijn Hosmus worden de collecties deur-, meubel- en raambeslag van Dauby namelijk:

met de hand afgewerkt na een artisanaal productieproces;
uit natuurlijke, warme materialen geproduceerd;
vervaardigd met het oog op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.


Wil jij jouw interieurproject tot in de puntjes gerealiseerd zien? Contacteer ons voor meer informatie of zoek je dichtstbijzijnde verdeler.


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade

  Stuur een berichtje
  Een vraag ?
  Stuur een berichtje


  TOP