De smaakvolle renovatie van twee appartementen aan zee.


Twee verschillende appartementen, twee verschillende stijlen

Is jouw appartement aan zee aan renovatie toe, maar weet je niet goed waar te beginnen? De renovatie van deze twee appartementen met zeezicht werd bedacht door interieurarchitect Bart de Beule en uitgevoerd door Den Stal interieurinrichting. Van tijdloos tot landelijk.

Tijdloos en strak

Het eerste appartement waar we aanmeren, is ingericht in een tijdloze stijl. Je ziet meteen hoe strak ook knus kan zijn. Bij de renovatie van dit appartement aan zee werd er gekozen voor sierbeslag van Dauby. Team Den Stal verzorgde het maatwerk en interieurarchitect Bart de Beule stond er garant voor dat de weldadige flow van de branding tot in het appartement werd doorgetrokken.

Je wordt hier als het ware overspoeld door een golf van rust.

Het exclusieve meubelbeslag dat gebruikt werd voor de afwerking, komt uit de Pure®-collectie en geeft meteen extra cachet aan het tijdloze interieur. De opvallende finish in Wit Brons geeft de PMQ-meubelgreep een strak en stijlvol design.

Doorheen heel het appartement komt het Wit Brons terug, ook in het deurbeslag. Hiervoor werd de PH1920 / QU-deurklink gekozen.

Sober en een tikje landelijk

Het tweede adres ligt op amper een boogscheut van ons eerste appartement. Hier is het interieur iets meer landelijk van karakter, mede dankzij het eikenhout van wel een eeuw oud, vakkundig op maat afgewerkt door Den Stal.

Het in zandmallen gegoten Dauby-sierbeslag in Verouderd IJzer (VO) past als gegoten in dit cosy sfeerplaatje. De zwarte coating is uitermate resistent, en met de jaren zal het patina er steeds authentieker uitzien.

Voor de renovatie van dit landelijke appartement werd, net als bij het vorige project, gekozen voor de PMQ-greep. Die zorgt enerzijds voor een landelijke look and feel, en anderzijds voor een flink verjongend effect in combinatie met de mooie eiken keukenkasten.

Natuurlijke materialen en uitzonderlijk maatwerk

Mark, Chantal en zoon Glen zijn de drijvende kracht achter schrijnwerkerij en totaalinrichting Den Stal. Tim en Paul vervolledigen het team. Van de deuren tot de kasten en tafels, het atelier uit Stekene heeft overal een hand in. Het vakkundige handwerk waar Den Stal in uitblinkt, is dan ook van uitzonderlijke kwaliteit.

Bart de Beule zorgde bij de renovatie van beide appartementen voor een frisse wind en staat garant voor een opmerkelijke home-make-over. Als geen ander weet hij het geheel uitstraling te geven en alles uiterst praktisch te organiseren.

Uniek sierbeslag voor elke interieurstijl

Een rode draad in deze twee gerenoveerde appartementen aan zee, zijn de gekozen natuurlijke materialen die authenticiteit en duurzaamheid uitstralen.

Deze natuurlijke, warme materialen zijn ook terug te vinden in het sierbeslag van Dauby.

Maar ook het maatwerk is perfect in lijn met de filosofie van Dauby. Dankzij het unieke, eeuwenoude productieproces in zandmallen is geen enkele deurklink of meubelgreep dezelfde. Nadat het beslag uit de zandmallen wordt gehaald, krijgt het een artisanale, met de hand afgewerkte finish.

PROJECT BART DE BEULE - DEN STAL

Wil je je appartement aan zee tot in de details renoveren? Denk dan zeker aan authentiek deur-, meubel- en raambeslag van Dauby!Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade

    Stuur een berichtje
    Een vraag ?
    Stuur een berichtje


    TOP