Unieke Gooische villa met gekromd dak.


AA+ is een expert in het creëren van luxueuze Kempische en Gooische villa’s. Bij dit project werd er gekozen voor een landelijk klassieke maar toch eigentijdse inrichting. De gekromde stalen spanten met eiken liggers werden ook in de keuken doorgevoerd.

Er is aan elk detail aandacht besteed. Het meubelbeslag van Dauby, terug te vinden aan de keukenkastjes, is perfect afgestemd met de tuin en de binnen- én buitenkant van deze prachtige Gooische villa.

PROJECT AA PLUS

Een Gooische villa met harmonieus interieurverhaal

Deze geraffineerde Gooische villa op de Veluwe vormt dankzij het meesterlijk maatwerk van AA+ een harmonieus geheel.

Van bovenaf gezien is het dak H-vormig met ongelijke poten. Op die manier ziet de villa er van iedere kant anders uit. Aan de binnenkant is de woning strak landelijk ingericht. De gekromde kap is goed zichtbaar aan de binnenkant van de vides. Let op de karakteristieke gekromde stalen spanten, voorzien van eiken liggers. Dit thema werd ook doorgevoerd in de woonkeuken.

Het eiken tafelblad met zwart stalen onderstel is vooraf zorgvuldig uitgekozen, net zoals de eiken keukendeurtjes met zwart gegoten beslag. Het handgemaakte meubelbeslag in Verouderd IJzer is de spreekwoordelijke kers op de taart in de droomkeuken van deze unieke Gooische villa, en draagt bij tot de landelijke look & feel.

De meubelgrepen PMBU-128 en PMBU-224 zijn afkomstig uit de Pure®-collectie van Dauby. Deze vlindergreepjes hebben een vloeiende vorm, maar stralen toch een onmiskenbare kracht uit.

Om keukenhanddoeken te laten drogen werd er gekozen voor een elegante oplossing: een strakke stang in Verouderd IJzer.

Volledige bouwbegeleiding

Een samenwerking met AA+-ontwerpbureau staat altijd garant voor de nodige zin voor perfectie, passie en authenticiteit. Deze Gooische villa heeft een warme, huiselijke sfeer, die voortvloeit uit de natuurlijke materialen en aardse tinten. En dat is bij het geval bij elk project van AA+.

Het klantgericht meedenken bij elke stap van het project, de precisie en het meesterlijk maatwerk zijn waarden die AA+ hoog in het vaandel draagt.

Natuurlijke materialen en aardetinten

De natuurlijke materialen en kleurkeuzes vind je ook terug in het sierbeslag van Dauby. Het Verouderd IJzer is geïnspireerd op klassieke gietijzer van weleer.

Deze hoogwaardige metaallegering is dankzij de kwaliteitsvolle coating roestvrij.

Een mooi pluspunt is de verweerde look van het materiaal: die geeft beslag een extra dimensie en een authentiek karakter.

Het ambachtelijke gietproces in zandmallen zorgt voor een korrelig en ruw oppervlak, en dat verleent het beslag die artisanale, oude uitstraling. Maatwerk tot in de kleinste details!


Op zoek naar authentiek deur-, raam- en meubelbeslag? Contacteer ons voor meer informatie of vind je dichtstbijzijnde verdeler.


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade

    Stuur een berichtje
    Een vraag ?
    Stuur een berichtje


    TOP