The Eco Barn, een hotel, seminariecenter en rustoord waar men trouw zweert aan een milieuvriendelijke attitude


Puntjes op de i

Alle kamers hebben evenveel charme. Kleinere kamers hebben geen kitchenette maar wel een koelkast, en je kunt er ook koffie zetten. De uitstraling die uitgaat van de aaibare stoffen, de uit de natuur geplukte items en de integere variatie met hout, valt hier niet weg te denken. En met sierbeslag van Dauby zet men de decoratieve puntjes op de i.

Fraai sierbeslag

Dauby is een kwaliteitslabel voor bouw- en interieurbeslag met een natuurlijke authenticiteit. Artisanale klasse gekoppeld aan een tijdloos design. De creaties vinden hun weg naar huizen in alle stijlen. Projectontwikkelaars en bewoners reserveren maar al te graag een plaatsje voor al dat fraais van Dauby.

Exclusief maatwerk

Overal zijn er gigantische schuifdeuren om vlot ruimte te creëren of net ruimten af te sluiten. Het ophang- en rolsysteem werd speciaal voor The Eco Barn ontwikkeld door Dauby. In de collectie van Dauby vindt eenieder zijn gading maar je kunt er dus ook terecht voor exclusief maatwerk.

Dauby Ecobarn 2

Fleur en geur

Onder de vlag Pure Fragrance brengt Dauby een lijn geurdispensers op basis van olie die de ‘puur natuur’-lading dekt. De uitwaseming gebeurt zeer subtiel via katoenvezelstaafjes. Dauby vond inspiratie in de aromachologie die bestudeert hoe geuren onze zintuigen prikkelen. Zo werkt koffiegeur verkwikkend en ervaar je het aroma van appel als verfrissend.

Dauby Ecobarn 9Dauby Ecobarn 15

Leuk gevonden, zo’n uitsparing èn een strakke greep. Dit meubelgarnituur heeft Dauby in diverse formaten, voor horizontale of verticale plaatsing. De materiaalkeuze is stijlbepalend. Zo gaat men hier voor een industriële toets. 

Naast sierbeslag vind je bij Dauby accessoires die perfect matchen. Dat alles gegoten in zandmallen en met de hand afgewerkt. Goed om weten: je kunt zo’n stang voor handdoeken zelf inkorten.

Dauby Ecobarn 16

Stoer maar elegant ogen de klinken waarvan het ontwerp refereert aan de Bauhaus-periode anno 1930. De afdekplaatjes voor draaikiepramen bestaan in ovale en rechthoekige versie. Dauby tekent voor duurzaamheid, hoe ouder zo’n element, hoe doorleefder het patina.

Deurkrukken in ruw metaal vragen geen onderhoud. Weetje van Dauby: door het gebruik ga je met de handen de materie lichtjes polijsten en krijgt zo een mooie glans.

 

In samenwerking met : Patrick Retour , Mich Verbelen en Lindeborg Development 


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade

    Stuur een berichtje
    Een vraag ?
    Stuur een berichtje


    TOP