Safety first! Beste bezoeker, U bent van harte welkom in onze toonzaal! Momenteel werken wij uitsluitend op afspraak. Je kan ons bereiken via +32 3 354 16 86 of info@dauby.be

Draag aub een mondmasker en ontsmet uw handen met de gel die aan de inkom staat. Wij kijken er naar uit jullie opnieuw te kunnen ontvangen!


In de hoeve zijn vooral oude materialen gebruikt in combinatie met materialen met een doorleefde afwerking. Hierdoor denk je dat het een gerenoveerde, authentieke hoeve is. De dorpels zijn in blauwe steen en kregen een verouderde look. Het lijkt of de treden door de tijd zijn uitgesleten. Alle binnendeuren zijn gemaakt in oude wagonplanken. Ook het deur-, en meubelbeslag van Dauby heeft een authentieke look doordat het op artisanale manier wordt gegoten in zandmallen, hierdoor kan je de structuur van de zandkorrel nog zien en dit maakt elk stuk uniek. Het zijn deze “imperfecties” in combinatie met de verouderde look die het massieve materiaal met de tijd krijgt, dat het product een doorleefde authentieke uitstraling geeft! 

Dauby

Sfeerfoto's

    Stuur een berichtje
    Een vraag ?
    Stuur een berichtje


    TOP