Safety first! Beste bezoeker, U bent van harte welkom in onze toonzaal! Momenteel werken wij uitsluitend op afspraak. Je kan ons bereiken via +32 3 354 16 86 of info@dauby.be

Draag aub een mondmasker en ontsmet uw handen met de gel die aan de inkom staat. Wij kijken er naar uit jullie opnieuw te kunnen ontvangen!

Zalig vertoeven in B&B De Kaleihoeve – een authentieke hoeve met een tijdloze vibe.


Om tot deze prachtige B&B te komen werd de binnenkant van de oude, donkere hoeve volledig gestript en getransformeerd tot een open en licht geheel terwijl de buitenkant ongewijzigd bleef.  Het resultaat is dan ook een authentiek ogende hoeve met binnen alle hedendaags comfort en een tijdloze vibe. Het meubel-, en deurbeslag uit de Pure collectie was dan ook een logische keuze, door de tijdloze uitstraling van deze ambachtelijke collectie. Zo zie je bijvoorbeeld op de kasten de greepjes en knoppen van de vlinderlijn uit de Pure® collectie (PBU en PMBU in Verouderd IJzer). Ook de keuken-, en badkameraccessoires uit de Pure®Plus collectie verfraaien het interieur met hun tijdloze charme. Zo zie je in de slaapkamer de retro kapstokken aan de wand, en in de keuken de handdoekhouder in het Verouderd IJzer.

Dauby

Sfeerfoto's


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade

    Stuur een berichtje
    Een vraag ?
    Stuur een berichtje


    TOP