Antieke bouwmaterialen geven een onnavolgbare, tijdloze charme aan alle nieuwe of gerestaureerde woningen.


Gerecupereerde houten vloeren, oude terracotta tegels, traditionele Bourgondische dallen, gerecycleerde dakpannen, antieke schouwen,… evenveel architecturale elementen die perfect geïntegreerd kunnen worden in een hedendaags of tijdloos interieur.

De woning in deze reportage werd door Serge Anton ingericht volgens de principes van wabi sabi.

De grepen in de keuken zijn van Dauby (meubelgreep PMT ruw brons RB 128 mm). Dit model is een eigen ontwerp van Pure®, geïnspireerd op het Chemin de Fer model, maar dan in de strakke variant.
Het stokje lijkt te zweven op de voeten, een unieke vormgeving. Deze greep is ook te verkrijgen als meubelknop.

In de badkamer zijn de PFL-30 ruw brons (RB) meubelknoppen gebruikt. Dit model is een eigen ontwerp van Pure®. De vorm doet denken
aan een  uitje en gee een speelse, doch strakke toets aan meubilair. Dit is beschikbaar in twee afmetingen (PFL27 – PFL30).Beide grepen zijn Belgische Design, speciaal ontworpen voor de Pure® collectie van Dauby. De vier productfoto’s zijn in het nieuwe materiaal van Pure®: Ruw Brons
Gepolijst (RBP).

De kraan is een creatie uit de samenwerking van Dauby met Taps & Baths. De basis van de kraan is messing maar dit wordt afgewerkt in verschillende oxidaties zodat het mooi past bij het bronzen beslag van Dauby. De kraanknoppen kunnen ook worden verkregen in verschillende Pure® modellen, voor een mooie harmonie met deur-en meubelbeslag, zodat alle details mooi op elkaar worden afgestemd.

Men kan ook badkamer- en keukenaccessoires van Pure®Plus in dezelfde materialen verkrijgen als deze kraan.

Dauby

Sfeerfoto's


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade

    Stuur een berichtje
    Een vraag ?
    Stuur een berichtje


    TOP