Stephanie Van Mechelen - 10/07/2018 - 10 juli 2018

Je voordeur is bepalend voor de eerste indruk die bezoekers van je woning krijgen. Een voordeur wordt dan ook niet voor niets het visitekaartje van het huis genoemd. Hoewel deuren tegenwoordig verkrijgbaar zijn in moderne materialen als pvc, staal en aluminium, blijft hout voor velen toch favoriet. Maar een voordeur is natuurlijk pas af met beslag dat helemaal bij jouw stijl en die van je huis past!

Het mooiste beslag voor je houten voordeur

Het is geen wonder dat hout nog altijd zo geliefd is als materiaal. Het is natuurlijk, warm, isolerend en makkelijk te overschilderen. Met bijpassend deurbeslag til je de uitstraling van je voordeur naar een nóg hoger niveau.

voordeurbeslag Dauby

Nog een voordeel van hout? Het is bijzonder veelzijdig en komt daardoor zowel bij klassieke als moderne gevels tot zijn recht. Een houten voordeur kun je dus prima uitrusten met een retro deurklink voor een karakteristieke uitstraling, terwijl je je huis met design deurbeslag juist een moderne look geeft.

deurbel Dauby wit brons

Pico bello

Als je je huis tot in de details afwerkt, dan kun je je niet tevredenstellen met om het even welke deurbel. Gelukkig kun je ook voor de perfecte deurbel bij Dauby terecht. Of je nu gaat voor rond, vierkant, mat of glanzend, in onze uitgebreide catalogus vind je gegarandeerd een model naar jouw smaak dat perfect past bij jouw deurklink.

Een veilige voordeur

Bij de keuze van een voordeur is de gedachte aan veiligheid nooit ver weg en het hang- en sluitwerk speelt daarin een cruciale rol. Gelukkig hoef je bij de klinken van Dauby niet te kiezen tussen schoonheid en veiligheid. Bij een doorgaande veiligheidsrozet (link) kan de afdekplaat aan de buitenzijde bijvoorbeeld niet afgeschroefd worden. Dat voelt wel zo comfortabel.

Design van Dauby

Of je houten voordeur nu moet aansluiten bij een authentieke of een moderne gevel, met een deurklink van Dauby zit je sowieso goed. In onze catalogus vind je enkel kwalitatieve producten die jarenlang meegaan.

This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP