Stephanie Van Mechelen

Je interieur pimpen of een bepaalde ruimte een upgrade geven, hoeft helemaal niet complex te zijn of gepaard te gaan met breekwerk. Vaak volstaat het om de details aan te pakken om zo een hele nieuwe wind door je woning te laten waaien.

Blogster Mirjam Hart nam onlangs haar keuken onder handen met meubelgrepen van Dauby voor een verbluffend en duurzaam resultaat!

Mirjam Hart - CDF meubelbeslag in Roest voor haar nieuwe keuken

Mirjam Hart

Wat een webshop vol duurzame producten moest worden, groeide voor Mirjam Hart alvast uit tot een blog over:

  • duurzaam wonen en leven;
  • het werken naar een zero waste lifestyle;
  • het testen van (eco)producten.

Mirjam houdt namelijk van producten met een écht verhaal achter, een betekenis, en dit vertaald naar unieke stukken. Haar blog leest dan ook als een inspiratiegids voor lezers die voor net dat tikkeltje meer kiezen. Meer eco, meer duurzaamheid, meer kwaliteit.

Om haar interieur te pimpen, zocht Mirjam naar nieuw meubelbeslag voor haar keuken dat volledig in dit plaatje paste.

Haar keukenkasten wilde ze een upgrade geven met nieuwe greepjes – liefst met een vintage tintje, die goed bij de vrolijke, roze tint van haar spatwand pasten.

Mirjam Hart - meubelbeslag in Ruw Brons voor haar nieuwe keuken

De perfecte match bleek hier de roestkleurige greepjes uit de Créations du Fer-collectie te zijn om diens stoere én sierlijke uitstraling.

Mirjam Hart koos voor haar keukenkastjes twee verschillende afmetingen:

De combinatie van de twee afmetingen en kleuren zorgen voor een speels effect wanneer je je interieur wil pimpen. Pastelroze en roest zijn immers twee trendy seizoenskleuren die prachtig bij elkaar passen!

Duurzaam en uniek meubelbeslag

Mirjam staat voor duurzaamheid. Ze was voor haar keuken dan ook specifiek op zoek naar duurzame oplossingen.

De volle, pure materialen van Dauby waren in deze zoektocht het passende antwoord om haar interieur te pimpen: “Dit materiaal is heel stevig en gaat daarom heel lang mee. Bovendien is het volledig te recyclen, mocht dit ooit nodig zijn.”

Al het meubelbeslag van Dauby wordt dan ook ambachtelijk vervaardigd door vakmensen. Elk greepje of knopje wordt eerst gegoten in zandmallen, en vervolgens met de hand afgewerkt.

De afwerkingen bekomen zo hun typische, ietwat korrelige structuur die de producten extra karakter geven.

Mirjam Hart - CDF meubelbeslag in Roest voor haar nieuwe keuken

Elk product is steeds massief, van hoge kwaliteit, en bovendien makkelijk in onderhoud. Zo ben je verzekerd van jarenlang plezier van je raam-, deur- of meubelbeslag!

Geen enkel product is dan ook hetzelfde en zelfs helemaal uniek! Producten die volgens eeuwenoude traditie worden vervaardigd, dezelfde als 1000 jaar geleden, zijn dan ook bij uitstek authentiek en tegelijk springlevend. Als dát geen fijn verhaal is!

Voor elke make-over stijl wat wils

De kleine make-over van Mirjam’s keukenkastjes geeft alvast zin om meer te experimenteren, en dat kan! Het is slechts een van de kleine ingrepen met nieuw meubelbeslag die een groot effect kunnen hebben als je je interieur wil pimpen.

Mirjam Hart - meubelbeslag in Ruw Brons voor haar nieuwe keuken

Bij Dauby hebben we dan ook voor elk interieur en stijl wat wils.

Hou je van een landelijke en rustiek interieur? Dan zijn de Dauby-producten uit de Créations du Fer vast iets voor jou.

Zie je liever de industriële trend of kan je huis wat wabi-sabi power gebruiken? Dan is de Pure®-collectie op jouw lijf geschreven! Toch meer fan van Art Deco? Naam dan zeker een duik in onze roaring twenties Fama-collectie.

Natuurlijk zijn er geen vaste regels en kan je naar hartelust combineren. Bij Dauby kiezen we immers voor tijdloze modellen voor een tijdloos interieur. De mogelijkheden zijn met andere woorden dus eindeloos!

Ook zin om – net zoals Mirjam Hart – je interieur te pimpen met het meubelbeslag van Dauby? Kom alvast inspiratie opdoen via onze online catalogus!


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP