Stephanie Van Mechelen - 16/07/2018 - 16 juli 2018

Waarom vrede nemen met standaardklinken als je iets heel bijzonders kunt maken van je ramen met exclusief raambeslag? Maar dat hoeven we jou natuurlijk niet meer te vertellen. Belangrijker om te weten is hoe je nu de perfecte raamklinken kiest, want de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Lees verder en ontdek welk raambeslag het best bij je woning past!

De stijl van je woning

Heb je jouw woning landelijk ingericht of modern? Geen onbelangrijke vraag, want het antwoord bepaalt of je je zoektocht het best richt op strakke designraamklinken of eerder op romantisch ogend retro-raambeslag.

Raambeslag uit het juiste materiaal

Wat de materiaalkeuze betreft, ben je heel wat vrijer. Want als je dacht dat raambeslag van landelijke materialen als Ruw Brons alleen maar bij romantische interieurs past, overtuigen moderne creaties als de PH1930  – geïnspireerd op de Bauhaus-stijl – je beslist van het tegendeel. Hou er in elk geval rekening mee dat de meeste authentieke materialen na verloop van tijd een patina krijgen. Het raambeslag dat je nu koopt, zal er over tien jaar dus allicht niet meer hetzelfde uitzien.

Tip: stem de klinken van de ramen af op die van de deuren.                 

Laat je leiden door kleur

Behalve de stijl zijn ook de kleuren van je interieur een belangrijke factor om in acht te nemen. Zijn het vooral warme kleuren die in jouw woning de boventoon voeren? Met raambeslag uit warmgekleurde materialen als Ruw Brons of Roest trek je de uitstraling van je interieur moeiteloos door naar de ramen. Is het kleurenpalet van je interieur overwegend koel? Dan zijn je ramen op hun mooist met beslag uit koelgekleurde materialen als Wit Brons, Chroom, Britannium, …

Aan jou de keuze!

Op zoek naar raamklinken die je interieur dat tikkeltje extra geven? Maak kennis met ons ruim assortiment exclusieve raamklinken. Blader door onze catalogi of bezoek onze showroom. Je vindt ons in Wommelgem bij Antwerpen.

This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP