Stephanie Van Mechelen

Wie al eens op romantisch weekend is geweest, die heeft het ongetwijfeld gemerkt. Vaak zijn die romantische hotelletjes uitgerust met veel hout, baksteen en smeedijzeren ornamenten. Dit soort materialen roept nu eenmaal een speciale charme op, waaraan maar moeilijk te weerstaan valt. En tijdens jouw charmeweekend is misschien wel het idee gevallen om je eigen interieur in die stijl in te richten.

Deurklinken in smeedijzer, voor een charmant effect

Het hoeft niet bij ideeën te blijven. Dankzij het assortiment smeedijzeren deurbeslag van Dauby komt jouw droom al een stapje dichterbij. In de retro collectie van Dauby zijn enkele prachtige pareltjes terug te vinden met fantastisch smeedijzeren design. Dit smeedijzeren deurbeslag is een sterk staaltje van ambachtelijk vakmanschap, gecombineerd met een authentieke productiewijze.

Deurklinken in smeedijzer passen perfect op een warme houten binnendeur, en dat is bij de deurklinken van Dauby niet anders. Dankzij het gebruik van authentieke materialen voldoet het smeedijzeren deurbeslag van Dauby aan die typische charmante uitstraling die smeedijzeren beslag steevast oproept.

Smeedijzeren deurbeslag bij Dauby

Neem zeker eens een kijkje bij deze deurklink uit de retro collectie van Dauby. Deze unieke deurklink in smeedijzer is ontworpen met een prachtig design die tot in de puntjes werd afgewerkt. Dankzij enkele goed geplaatste accenten wordt een monotoon design vermeden, en wordt deze deurklink naar een hoger niveau getild. Naast smeedijzer is deze deurklink ook te verkrijgen in brons, zwart, roest en messing.

smeedijzer deurbeslag Dauby.

Ook deze smeedijzeren deurklink, te vinden in de retro collectie van Dauby, valt op door zijn sierlijke design. De deurklink werd afgewerkt met een prachtig motief, die pas in het oog springt wanneer je de deurklink voldoende aandacht geeft.

Smeedijzeren deurklink van Dauby

Weinig onderhoud nodig

Een laatste voordeel van smeedijzeren deurklinken is het minieme onderhoud dat ze vereisen. Door de smeedijzeren deurklink een laklaag te geven, zijn ze bestand tegen corrosie voor vele jaren. Af en toe eens afnemen met een droge doek houdt je deurklinken in topconditie!

Maak je keuze in het online assortiment

Wil je ook zo’n smeedijzeren deurklink die je interieur omtovert tot een charmante plek? Maak je keuze in het online assortiment van Dauby, een haast je naar één van onze verkooppunten!


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP