Safety first! Beste bezoeker, U bent van harte welkom in onze toonzaal! Momenteel werken wij uitsluitend op afspraak. Je kan ons bereiken via +32 3 354 16 86 of info@dauby.be

Draag aub een mondmasker en ontsmet uw handen met de gel die aan de inkom staat. Wij kijken er naar uit jullie opnieuw te kunnen ontvangen!

Ontdek de verschillende stijlmogelijkheden en de deur-, raam- en meubelbeslagtrends van 2021 volgens Dauby.

“Als trendsetter in de markt, komen we bij Dauby regelmatig naar buiten met unieke ontwerpen die zowel in rustieke, als in moderne interieurs passen. Of je nu op zoek bent naar een elegante vervollediging van jouw woonst of zaak of deze net wat stoerder wil aankleden met robuuste elementen, in ons aanbod aan exclusief deur-, raam- en meubelbeslag vind je ongetwijfeld wat je zoekt!

Om je wegwijs te maken in de verschillende mogelijkheden die ons interieurbeslag biedt, hebben we een stijlgids uitgebracht met tal van voorbeelden.

Daarnaast vind je in dit unieke exemplaar ook de niet te missen trends voor 2021┬áterug. Klaar om jouw woning of zaak in een nieuw jasje te steken? Laat je inspireren!”

TOP