Safety first! Beste bezoeker, U bent van harte welkom in onze toonzaal! Momenteel werken wij uitsluitend op afspraak. Je kan ons bereiken via +32 3 354 16 86 of info@dauby.be

Draag aub een mondmasker en ontsmet uw handen met de gel die aan de inkom staat. Wij kijken er naar uit jullie opnieuw te kunnen ontvangen!

Stephanie Van Mechelen

Deurklink PH2017

De deurklink PH2017 van Dauby is ontworpen door de jonge, dynamische, Belgische interieurarchitect Tom Lenaerts uit Antwerpen.

Tom Lenaerts
Designer Tom Lenaerts

Als all-round designer, is hij thuis in werkelijk alle stijlen, of het nu om landelijk, tijdloos of modern gaat. Zijn passie voor hout en staal is de rode draad doorheen zijn werk.

Hij werkte het project volledig uit tot de laatste details, zonder af te wijken van het basisidee.

Bekijk de PH2017-collectie in onze online catalogus. 

 

Een perfecte balans tussen Design en ‘Traditie’

Naar zijn ontwerp zijn er een deurklink, raamklink, meubelgreep en meubelknop uitgewerkt.

Deze hebben elks een sober, maar tijdloos design en worden door de traditionele manier van het zandgieten gemaakt zoals de Dauby Pure collectie.

Deurklink PH2017 Verouderd Ijzer
Deurklink PH2017 Verouderd Ijzer

“De combinatie van de brutaliteit van het materiaal die het strakke lijnenspel karakter geven, is de kracht van Dauby waar ik resoluut achter sta en mij als ontwerper graag bij aansluit. Het niet perfect afgelikte product maar een karaktervol stuk ambacht, dat is waar ik voor kies”, aldus Tom Lenaerts. 

De collectie zal in 6 materialen gegoten worden, namelijk :

  • Verouderd IJzer
  • Ruw Metaal
  • Ruw Brons
  • Ruw Brons Gepolijst
  • Wit Brons
  • Mat Wit Brons

In onze online folder en onze prijslijst vind je meer informatie en voorbeelden met betrekking tot de diverse materialen:

Bekijk de online folder van de PH2017-collectie

“Less is more, form follows function”

Voor zijn ontwerpen gaat Tom Lenaerts trouwens terug naar de basis. De spanning creëert hij door te werken met penetrerende volumes, zoals je duidelijk kan zien bij de deurklink en deurgreep. 

This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP