Stephanie Van Mechelen

Een modern en strak interieur, dat vraagt om moderne deurklinken. In het assortiment van Dauby zijn alle moderne deurklinken ondergebracht in de categorie design. De deurklinken in de design collectie springen in het oog omwille van hun hippe vormen, vervaardigd uit blinkend chroom, mat chroom of perla.

Deurklinken in opvallende kleuren

Design kent geen grenzen: jouw smaak en creativiteit bepalen alles. Dat merk je in het uitgebreide assortiment moderne deurklinken van Dauby. De Fedra HB14-deurklink is daar een mooie exponent van. Deze stijlvolle deurklink in chroom uit de designcollectie trekt alle aandacht naar zich toe. Zijn golvende, gestroomlijnde vormen zien er niet alleen goed uit. De deurklink ligt ook heel makkelijk in de hand.

Deze deurklink is standaard verkrijgbaar in chroom, maar hij bestaat ook in andere kleuren. Rood is één van de mogelijkheden, zoals deze realisatie laat zien. Laat hem nog meer opvallen door hem een gedurfde kleur te geven in een verder onuitgesproken interieur. Op die manier springen deze moderne deurklinken des te meer in het oog, en zijn ze een blikvanger in je interieur.

Passende kleurencombinatie

Ook de Tratto HB14-deurklink heeft een opvallend kleurrijk detail dat je perfect kan uitspelen in een modern interieur. Net zoals de Fedra kan je hem gebruiken als kleurrijk accent in een neutraal interieur. Maar hij schittert ook als je de kleur afstemt op die van de deur zelf, zoals hier. Het zijn die kleine details die de bewondering van de bezoekers zullen opwekken.

Deurklinken met gestroomlijnd design

Moderne deurklinken hoeven natuurlijk niet altijd op te vallen omwille van het kleurgebruik. Soms kan een gestroomlijnd design al genoeg zijn om dat tikkeltje design toe te voegen aan het interieur. De deurklink Apriti toont dit perfect aan. Geen opvallende kleuren of vormen, maar gewoon een golvend design in stijlvol perla, of chroom. Omwille van het vlotte design is deze deurklink bovendien heel makkelijk te hanteren.

DEURKLINK KLEIS APRITI CL

De designcollectie van Dauby zit vol topstukken die je interieur nog een tikkeltje moderner maken. Kies voor kleurrijke deurklinken of stijlvolle lijnen in chroom of perla.

Bezoek de toonzaal

Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP