Safety first! Beste bezoeker, U bent van harte welkom in onze toonzaal! Momenteel werken wij uitsluitend op afspraak. Je kan ons bereiken via +32 3 354 16 86 of info@dauby.be

Draag aub een mondmasker en ontsmet uw handen met de gel die aan de inkom staat. Wij kijken er naar uit jullie opnieuw te kunnen ontvangen!

Stephanie Van Mechelen

Een modern en strak interieur, dat vraagt om moderne deurklinken. In het assortiment van Dauby zijn alle moderne deurklinken ondergebracht in de categorie design. De deurklinken in de design collectie springen in het oog omwille van hun hippe vormen, vervaardigd uit blinkend chroom, mat chroom of perla.

Deurklinken in opvallende kleuren

Design kan heel ver gaan. Dat merken we in het assortiment van Dauby. Qua vormgeving kent creativiteit duidelijk geen grenzen. De Fedra HB14 deurklink is daar een mooie exponent van. Deze stijlvolle deurklink in chroom, te vinden in de design-collectie, trekt alle aandacht naar zich toe dankzij zijn golvende en gestroomlijnde vormen. Dit oogt niet alleen heel stijlvol, de deurklink ligt ook heel makkelijk in de hand.

Fedra HB14 Dauby

Deze deurklink is standaard verkrijgbaar in chroom, maar hij is ook te verkrijgen in andere kleuren. Rood is één van de mogelijkheden, zoals deze realisatie laat zien. Laat hem nog meer opvallen door hem een sterke kleur te geven in een verder onuitgesproken interieur. Op die manier springt hij des te meer in het oog, en vormt hij een heuse blikvanger in het interieur. Neem zeker contact op met Dauby voor meer informatie en kleuradvies omtrent dit model.

Passende kleurencombinatie

Tratoo HB14 Dauby

Ook de Tratto-HB14 deurklink heeft een opvallend kleurrijk tintje, dat je perfect kan uitspelen in een modern interieur. Net zoals de Fedra kan je hem uitspelen als kleurrijk accent in een kleurloos interieur, of je kan hem net perfect combineren met de deur zelf, zoals deze realisatie mooi aantoont. Hier heeft de deurklink dezelfde kleur meegekregen als de deur zelf, wat voor een stijlvol resultaat zorgt. Het zijn die kleine details die de bewondering van de bezoekers zullen opwekken.

Deurklinken met gestroomlijnd design

DEURKLINK APRITI ZILVER DAUBY RDS

Maar moderne deurklinken hoeven natuurlijk niet altijd op te vallen omwille van het kleurgebruik. Soms kan een gestroomlijnd design al genoeg zijn om dat tikkeltje design toe te voegen aan het interieur. De deurklink Apriti toont dit perfect aan. Geen opvallende kleuren of vormen, maar gewoon een golvend design in stijlvol perla, of chroom. Omwille van het vlotte design is deze deurklink bovendien heel makkelijk te hanteren.

De design collectie van Dauby bevat tal van topstukken die je interieur nog een tikkeltje moderner maken. Kies voor kleurrijke deurklinken, of stijlvolle deurklinken in chroom of perla. Neem contact op met Dauby voor professioneel interieuradvies.

This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP