Stephanie Van Mechelen - 12/07/2018 - 12 juli 2018

De badkamer is de plaats waar je tot rust komt of je klaarmaakt voor een nieuwe dag. Een heerlijk warm bad nemen of een verfrissende douche, het doet altijd deugd. Maar alles kan beter. Wie zijn oude badkamer vervangt door een moderne en op-en-top design badkamer, zal die verkwikkende badkamerervaringen nog intenser beleven. De renovatie van je badkamer beperkt zich daarbij niet tot het sanitair. Ook het badkamerbeslag speelt een belangrijke rol. Ontdek hier de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor een moderne badkamer?

Wie eenmaal geproefd heeft van een moderne badkamer, wil niet meer terug. Vreemd is dat niet. Het comfort in een design badkamer kent namelijk zijn gelijke niet. Een handige inloopdouche, subtiele verwarmingselementen, een comfortabel en ruim bad, … Alles is aanwezig om de dagelijkse beslommeringen even te vergeten. Even belangrijk als de keuze van het sanitair is de afwerking. Stem kleuren en stijlen op elkaar af, zodat ze één harmonieus geheel vormen. Elk detail telt!

De rol van het badkamerbeslag

Wie badkamerinrichting zegt, zegt badkamerbeslag. Die twee interieuraspecten gaan hand in hand. De klasse van de badkameraccessoires is van bepalende invloed op de look-and-feel van je leefruimte en straalt automatisch af op de andere elementen in je interieur. Je kunt dus maar beter voor kwaliteit gaan. Op dat vlak biedt een specialist in badkamerbeslag zoals Dauby de meeste zekerheid.

Badkamerbeslag: dit is het aanbod

Ben je fan van modern minimalisme of mag het ietsje meer zijn? Bij Dauby komen we tegemoet aan de stijlvereisten van elke badkamergebruiker. Grote namen zoals Hannes Wettstein en Philippe Starck hebben het ontwerp van een groot deel van onze design collectie voor hun rekening genomen. Superieure materialen, strakke lijnen en afgeronde vormen staan centraal in onze collectie. Op zoek naar unieke accessoires? Bekijk dan zeker de Pure Plus catalogus en begin alvast te dagdromen. …

This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP