Safety first! Beste bezoeker, U bent van harte welkom in onze toonzaal! Momenteel werken wij uitsluitend op afspraak. Je kan ons bereiken via +32 3 354 16 86 of info@dauby.be

Draag aub een mondmasker en ontsmet uw handen met de gel die aan de inkom staat. Wij kijken er naar uit jullie opnieuw te kunnen ontvangen!

Modernistisch design

Deze keukens ken je vast en zeker nog? Iedereen heeft bij zijn ouders of grootouders wel een originele Cubex kast gezien! Met glazen opbergschuifjes voor kruiden, afgeronde fronten en verchroomd beugelbeslag zijn de originele Cubex keukens een staaltje modernistisch design!

Louis-Herman De Koninck

Ontworpen in 1930 door de Belgische architect Louis-Herman De Koninck, was dit de eerste moderne functionele keuken. De keukens werden op maat gemaakt en de productie gebeurde volledig in België.

Ook de beugelvormige grepen werden industrieel gemaakt in België tot de productie van deze keukens volledig werd stopgezet. Totdat Pure® dit model een nieuw leven gaf! In een wereld waar trends zich in een snel tempo opvolgen, grijpen we graag terug naar vroeger. Deze nostalgische elementen geven een originele toets aan je interieur.

Producten

Cubex modellen


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP