Stephanie Van Mechelen

Ieder mens is anders, met zijn eigen smaken en voorkeuren. Zo is de een dol op een strak hedendaags interieur, terwijl de ander een voorliefde heeft voor landelijk of retro. Die smaakverschillen uiten zich natuurlijk ook in details, zoals meubelknoppen. Een weloverwogen keuze van meubelknoppen geeft je interieur zeker extra cachet!

Details maken het verschil

meubelknop Dauby

Wie zijn woning inricht, moet heel wat keuzes maken. Dat gaat niet alleen over de kleuren van de muren, de materialen van het meubilair en de opstelling, maar ook over kleinere details waar je misschien niet meteen aan zou denken. Zo kan een smaakvolle keuze van meubelknoppen een wereld van verschil maken. Al eens gedacht aan met de hand afgewerkt meubelbeslag? Of je nu gaat voor hedendaags design of een retrolook: de keuzemogelijkheden zijn talrijk.

Hedendaags design: iets voor jou?

Ben je helemaal gewonnen voor strak design? Primeren in jouw interieur licht, ruimte en pure vormen? Dan wil je die hedendaagse stijl ongetwijfeld ook graag doortrekken in je meubelbeslag. Onze bijzonder fraaie meubelknoppen geven een unieke toets aan je meubilair en je interieur.

Of liever retro meubelknoppen?

Ben je niet zo te vinden voor meubelknoppen met hele strakke lijnen en afgelijnde vormen? Dan kies je misschien liever voor een vleugje nostalgie. Als je hele interieur een vintage sfeer uitademt, dan is de keuze voor retro meubelknoppen logisch. Maar ook als je meubelen niet uit de vorige eeuw stammen, kun je ervoor opteren. Een retro meubelknop kan een leuk accent zijn, dat een fraai contrast oplevert met het meubilair zelf.

Welk materiaal?

Onze meubelknoppen zijn verkrijgbaar in verschillende legeringen, uitvoeringen en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan verouderd ijzer, donker brons of zilver. Voor elk interieur is er een passende keuze mogelijk!

Meubelknoppen: voor elk wat wils

Ben je op zoek naar de perfecte meubelknoppen voor jouw interieur? Wil je je laten inspireren door alle mogelijkheden? Ontdek dan snel onze collecties!

meubelknop Dauby


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP