Safety first! Beste bezoeker, U bent van harte welkom in onze toonzaal! Momenteel werken wij uitsluitend op afspraak. Je kan ons bereiken via +32 3 354 16 86 of info@dauby.be

Draag aub een mondmasker en ontsmet uw handen met de gel die aan de inkom staat. Wij kijken er naar uit jullie opnieuw te kunnen ontvangen!

Stephanie Van Mechelen

Heb je te weinig plaats in je huis? Dan zijn ingebouwde kasten dé oplossing. Je bespaart er plaats mee en je spullen zijn veilig opgeborgen. Naast het uitwerken van de vorm van je kasten, moet je er natuurlijk ook aan denken hoe je de kasten opentrekt. Het juiste meubelbeslag kiezen, is hierbij noodzakelijk. Wij geven enkele tips om je te helpen bij je keuze.

Kies voor één stijl

MEUBELSCHELP PM1575 DONKER BRONS DAUBY FAMA

Je ingebouwde kasten moeten perfect passen bij de stijl van je huis. Dit is het best ook het geval bij de meubelgrepen of meubelknoppen die je kiest. Een modern huis met antieke kasten, het is geen ideale combinatie. Het zorgt namelijk niet voor een passend geheel. Bepaal dus op voorhand of je meubelbeslag in landelijke stijl of design meubelbeslag nodig hebt. In onze collecties Giara en Fama vind je retro en antieke meubelknoppen. Voor design meubelgrepen moet je bij de Pure-collectie zijn. Deze strakke en functionele meubelgrepen geven een extra ‘touch’ aan je meubels en je hele interieur.

Meubelknoppen of meubelgrepen?

Heb je beslist welke stijl je nodig hebt? Dan is het tijd om te beslissen welk type meubelbeslag je wil. Er zijn twee mogelijkheden: meubelknoppen en meubelgrepen. De eerste keuzemogelijkheid spreekt voor zich: het is een knop die je kan vastgrijpen om zo je kast te openen. Een meubelgreep is een stang die perfect past bij zowel kasten als lades.

Het juiste materiaal

Nog even en je hebt het perfecte meubelbeslag gevonden. Je moet enkel nog beslissen welk materiaal je wil gebruiken. Kies uit wit brons, verouderd ijzer of britannium. Deze materialen hebben weinig onderhoud nodig. Wit brons oxideert bijvoorbeeld niet, waardoor het ook geen extra bescherming of onderhoud nodig heeft. Het wit brons en verouderd ijzer vind je in het modernere meubelbeslag van de Pure collectie. Bij Fama en Giara wordt met brons en britannium gewerkt.

Het tijdloze karakter van het meubelbeslag zorgt ervoor dat kwaliteit en vormgeving hand in hand gaan. Ontdek het meubelbeslag in onze catalogus!

This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP