Stephanie Van Mechelen

Een authentieke woning herken je meteen. Van raambeslag tot meubels: elk accent ademt heden en verleden. Om dit effect te bereiken, is het belangrijk dat alles goed zit, ook de details. Zo mag zeker de deurklink op de buitendeur niet uit het oog verloren worden. Een authentieke deurklink geeft elke buitendeur grandeur en klasse. Niet onbelangrijk, want gasten ontvang je maar beter in stijl.

Authenticiteit begint bij de deurklink op de buitendeur

 

authentieke deurklink Dauby

De gevel van je woning, en zeker de voordeur, is het visitekaartje van je woning. Investeren in kwaliteit en authenticiteit is dan ook geen overbodige luxe. Duur hoeft dat helemaal niet te zijn. In het ruime retro buitenassortiment van Dauby (link) vind je deurklinken voor buitendeuren die betaalbaar zijn en toch gekenmerkt worden door een uitstekende kwaliteit.

Authentieke deurklinken geven je buitendeur een unieke touch en zorgen voor de perfecte mix van statigheid en elegantie. Ze bestaan in allerlei materialen en vormen, waardoor je ongetwijfeld een exemplaar vindt dat helemaal aansluit bij je persoonlijke smaak.

Van brons tot verouderd ijzer

authentieke deurklink Dauby

Een antieke deurklink ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook nog eens stevig en veilig. Of je nu kiest voor een deurklink uit brons of uit oud ijzer, je buitendeur zal altijd degelijkheid én elegantie uitstralen. Perfect om je gasten een mooie entree te bezorgen!

Naast de voordeur zijn er ook voor de andere buitendeuren heel wat opties. Dauby heeft alles in huis om je woning in een coherente stijl te bekleden.

Een antieke deurklopper maakt het af

Een authentieke deurklink komt nog beter tot zijn recht als het volledige deurbeslag authenticiteit uitstraalt. Kies daarom ook voor een antieke deurklopper of deurknop in dezelfde stijl. In het Dauby aanbod vind je ongetwijfeld je gading.


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP