Stephanie Van Mechelen - 12/07/2018 - 12 juli 2018

Wil je bekijken hoe je raam- en deurbeslag er in werkelijkheid zal uitzien? Dat kan voortaan bij Dauby. We maken gebruik van Vectorworks, een programma waarmee je levensechte ontwerpen kan maken. Op die manier kom je te weten of je raam- en deurbeslag in je interieur passen en hoe alles er concreet uit zal zien.

meubelbeslag Dauby

Wat is Vectorworks?

Vectorworks is een programma dat wordt gebruikt voor het tekenen, ontwerpen en modelleren in 2D en 3D. Het maakt gebruik van CAD, een technologie die ook populair is bij architecten om hun ontwerpen in 3D voor te stellen. Je krijgt een heel levensecht beeld van hoe het ontwerp eruit zal zien.

Vectorworks is een tool met heel veel mogelijkheden die verbluffende resultaten oplevert. Zo kan je ook lijnen, cirkels en bogen schetsen en die aanvullen met meubels, muren en zelfs lichtpunten. Bovendien is het een gebruiksvriendelijk programma en heb je er weinig technische kennis voor nodig.

De producten van Dauby in Vectorworks-bestanden

Een nieuwe keuken, woonkamer of slaapkamer? Ook de producten van Dauby kan je vanaf nu in je 3D-schetsen toevoegen. Maak je ontwerpen helemaal af met je favoriete raam- of deurbeslag. Wij zijn volop bezig met het omzetten van onze producten in Vectorworks-bestanden. We beginnen met het Pure-gamma en de overige productlijnen volgen later. Op de productpagina’s kan je de Vectorworks-bestanden downloaden. Hou dus zeker onze site in de gaten.

“Zoekt u een Vectorworks bestand maar is het nog niet aanwezig op de site? Geen probleem. Laat het ons weten en wij sturen u het Vectorworks bestand toe zodat u direct aan de slag kunt.”
Vectorworks voor architecten en interieurontwerpers

Bent u een (binnenhuis)architect of interieurontwerper? Maak dan gebruik van deze extra service van Dauby en integreer de Vectorworks-bestanden in uw ontwerpen. U kunt er meteen mee aan de slag, tilt uw ontwerpen meteen naar een hoger niveau en uw klanten zullen u alleen maar dankbaar zijn!

This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP