Stephanie Van Mechelen - 15/07/2018 - 15 juli 2018

Het belang van de juiste decoratie in een interieur wordt vaak onderschat. Nochtans is het essentieel om de juiste sfeer te creëren. Heb je geen idee waar te beginnen? Dan zijn theelichtjes, en vooral de theelichthouders, een dankbaar accessoire om mee te starten. Wie houdt van klassevolle afwerkingen, zal versteld staan van het unieke Pure Interior aanbod.

Waarom theelichthouders een meerwaarde zijn

Het leuke aan theelichthouders is dat ze garantstaan voor tijdloos genieten. Winter of zomer, theelichtjes maken je woonkamer altijd gezellig. Ze geven je interieur een unieke touch, zonder daarom té aanwezig te zijn. Subtiele elegantie dus! Een bijkomend voordeel is dat theelichthouders helemaal niet duur zijn en dus een betaalbare aanvulling vormen op je gewone verlichting. Op voorwaarde dat je de juiste theelichthouders kiest natuurlijk. Met het aanbod van Pure Interior zit je op dat vlak alleszins safe!

Wat heeft Pure Interior te bieden?

Theelichthouders heb je in alle kleuren en formaten. Maar stijlvolle theelichthouders zijn maar moeilijk te vinden. Pure Interior ontwikkelde daarom naast de vele andere lichtoplossingen, eigentijdse design theelichthouders. Verkrijgbaar in een set of individueel. Pure Interior theelichthouders doen elke leefruimte stralen!

Oud ijzer of wit brons?

Voor de afwerking van de Pure theelichthouders heb je de keuze uit verouderd ijzer of wit brons. Beide staan voor een groot gebruiksgemak, maar er zijn natuurlijk ook verschillen. De grote troef van wit brons is dat het een legering is met een heel eigen kleur die niet oxideert. Wit brons vereist dan ook geen extra onderhoud! Verouderd ijzer geeft je theelichthouders dan weer een prachtige verweerde uitstraling. Net als wit brons is verouderd ijzer een legering die wordt gegoten in zandvormen, en daarna helemaal met de hand wordt afgewerkt.

This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP