Stephanie Van Mechelen - 10/07/2018 - 10 juli 2018

Net een charmante woning gekocht, met een interieur dat warmte en gezelligheid oproept? Een uitstekende keuze, maar nu moet je natuurlijk het interieur kunnen onderhouden zonder de landelijke uitstraling ervan te ondermijnen. Niet zo eenvoudig, zo zal je al snel ondervinden.

Gelukkig kan je rekenen op Dauby voor het vinden van authentiek landelijk deurbeslag. Bij Dauby vind je een groot assortiment aan landelijke deurknoppen die de sfeer in het interieur nadrukkelijk mee bepalen. Het zijn immers ook de kleine details die de atmosfeer in je interieur mee bepalen. Schenk dus zeker voldoende aandacht aan het uitkiezen van geschikt deurbeslag.

DEURKNOP PL1623 DONKER BRONS DAUBY FAMA

Authentiek design van topkwaliteit

Deze deurknop, te vinden in het retro-assortiment van Dauby, valt op omwille van zijn authentieke design. De deurknop is leverbaar in roest, brons, zwart en smeedijzer, stuk voor stuk materialen die bijdragen tot een landelijke atmosfeer in je woning. Dit unieke object mag er dan wel oud uitzien, maar vergis je niet, het is een deurknop van topkwaliteit! Met slechts licht onderhoud kan je jarenlang blijven genieten van deze deurknop.

landelijk deurknop Dauby

Makkelijk te hanteren deurknop

Ook deze deurknop, eveneens uit de retro-collectie van Dauby, springt meteen in het oog omwille van het klassieke design. Dit exemplaar is te verkrijgen in smeedijzer, brons, zwart en roest. Naast die gezellige landelijke uitstraling heeft deze deurknop zeker nog andere kwaliteiten. Zo is hij kwalitatief van heel hoog niveau, en is hij ook makkelijk te hanteren. Deze deurknop ligt goed in de hand, waardoor zware binnendeuren makkelijk te bedienen zijn.

landelijke deurknop Dauby

Terug in de tijd

Maar wil je echt helemaal terug naar het verleden, het oude boerenleven op het platteland? Dan is deze deurknop ongetwijfeld jouw ding. Zijn opvallend authentieke design doet bezoekers meteen vermoeden dat jouw woning een lange geschiedenis met zich meedraagt. Deze deurknop heeft er alle schijn van al 100 jaar mee te gaan, maar in werkelijkheid is het een kwaliteitsvol object, maar met slechts licht onderhoud nog jarenlang kan meegaan.

Kies jouw deurknop bij Dauby

Voor landelijke deurknoppen met veel geschiedenis moet je bij Dauby zijn. Onze retro-collectie bevat enkele mooie pareltjes die je interieur meteen terug naar het verleden sturen, waar gezelligheid en nostalgie centraal staan. Ontdek ze zelf, en bekijk ons assortiment online. Contacteer ons voor meer interieuradvies!

This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP