Stephanie Van Mechelen

Deurklinken lijken op het eerste gezicht een doorsnee object, maar ze zijn uitermate bepalend voor de uitstraling van je deuren … én de rest van je interieur! Ben je bereid om te investeren in authentieke stukken, dan maak je van je deurklinken zelfs echte blikvangers.

Kies voor landelijke deurklinken

Zware dag gehad op het werk? Dan wil je natuurlijk thuis lekker ontspannen en je batterijen weer opladen. Een landelijk interieur doet je meteen je zorgen vergeten en brengt je weer helemaal tot rust. Zegt de landelijke stijl jou wel iets? Dan hou je vast van robuust ogende deuren met retro beslag.

Ben je nog op zoek naar de perfecte landelijke deurklinken om je woning nog meer karakter te geven? Bronzen of gietijzeren deurklinken zorgen gegarandeerd voor de rustieke look die je verlangt! Kies je ook nog eens voor ambachtelijk gemaakte deurklinken, dan is je woning permanent gezegend met een vleugje charme en romantiek.

Zorg voor één geheel

Een landelijk interieur kun je in elk type woning creëren. Gebruik zachte kleuren voor de muren (gebroken wit, aardekleuren en pasteltinten werken altijd) en zachte stoffen. Je meubels en het bijbehorende beslag hou je comfortabel en rustiek. In een landelijk interieur kun je naar hartenlust verschillende meubels en materialen combineren, maar let wel even op dat je de harmonie niet uit het oog verliest.

Voor een mooi en rustig geheel hou je alle deurklinken, maar ook alle raamklinken en de handvaten van kasten en laden het liefst uniform. Ga voor een retro look met alleen maar bronzen of gietijzeren handvaten. Bang dat het toch wat saai wordt? Speel dan met de vorm van het beslag. De ene deurklink hoeft de andere niet te zijn, en wat dacht je van af en toe eens een rozenknopje in plaats van de klassieke ronde knop op de kast?


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP