Stephanie Van Mechelen - 10/07/2018 - 10 juli 2018

Heb je juist een nieuw huis gebouwd of ben je je woning aan het renoveren? Dan moet je ook een beslissing nemen over je nieuwe deuren. Kies je voor moderne deuren of vind je landelijke deuren een betere keuze? Deze beslissing hangt natuurlijk af van de stijl van je huis en de rest van je interieur. Heb je deuren gekozen? Dan volgt nu de zoektocht naar het geschikte deurbeslag.

Landelijk deurbeslag

landelijk deurbeslag Dauby

Heb je een landelijke woning? Dan is landelijk deurbeslag aan te raden. Elk detail in je woning moet kloppen. Door de verschillende elementen van je huis in éénzelfde stijl te kiezen, ontstaat er harmonie. Deuren en deurbeslag in landelijke stijl zorgen bovendien voor een gezellige sfeer.

Neem een kijkje in ons assortiment retro deurbeslag. Je vindt er ongetwijfeld deurklinken naar je zin. In ons ruime aanbod is er voor elk wat wils. Voor landelijk deurbeslag neem je het best een kijkje bij de Giara- en Genifer-collecties. Deze collecties zijn speciaal ontworpen voor de landelijke en klassieke interieurs.

Deurbeslag in gietijzer

De CDF – collectie baseert zich nog steeds op oude modellen voor het maken van de collectie. De meeste producten uit deze collectie worden uit gietijzer gemaakt. Het deurbeslag kan ook in zwart gietijzer verkregen worden. Deze artikels worden nog steeds op ambachtelijke wijze geproduceerd. Om het gietijzer de verroeste uitstraling te geven, wordt het op een natuurlijke manier verroest. Hierna wordt het behandeld met bijenwas. Elke klink kan gecombineerd worden met elk rozet. Op die manier kies je het deurbeslag volledig zoals jij het zelf wilt.

Deurklinken in metaal of brons

Het deurbeslag in de Giara-collectie wordt voornamelijk in britannium metaal of brons gemaakt. Beide materialen zijn corrosiebestendig en moeten daarom niet vernist worden. Dit zorgt ervoor dat het patina er met de tijd nóg mooier uitziet. Bovendien kunnen deze deurklinken daarom zowel bij binnen- als buitendeuren gebruikt worden.

Daarnaast biedt Dauby ook deurbeslag aan in smeedijzer, roest en zwart gietijzer. Je vindt deze deurklinken in onze retro (link) collectie.

This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP