Stephanie Van Mechelen - 05/07/2018 - 05 juli 2018

Je woning is vaak een stukje van jezelf. Je spendeert er dikwijls een groot deel van je leven, en je wil dan ook dat je er comfortabel en welkom voelt. Maar ook je gezinsleden en bezoekers moeten er zich welkom voelen. Zorg daarom voor een interieur met een gezellige atmosfeer, een interieur waarin iedereen graag vertoefd, en waar iedereen zich thuis voelt.

Een gezellig interieur is niet enkel een kwestie van een leuk concept te bedenken. Vaak vraagt een gezellig interieur ook veel aandacht voor detail. Soms is een kleinigheid immers al een leuk gespreksonderwerp voor een gezellige babbel.

Een gezellige atmosfeer met landelijk deurbeslag

Denk bijvoorbeeld ook aan het beslag voor binnendeuren. Landelijk deurbeslag is een uitstekende manier om een gezellig interieur te creëren. Deurbeslag in landelijke stijl roept vaak het plattelandsleven op, waar gezelligheid en samenhorigheid veel prominenter in de samenleving aanwezig zijn.

In het online assortiment van Dauby kan je een aantal prachtige voorbeelden bekijken van landelijk deurbeslag. Wanneer je deze deurklinken en deurknoppen te bewondert, overvalt je meteen een gevoel van gezelligheid en hartelijkheid.

landelijk deurbeslag Dauby

Zwart deurbeslag voor lichte deuren

Deze landelijke deurklink uit de retro collectie van Dauby is geassembleerd uit verouderd ijzer. Dit materiaal heeft een stijlvolle zwarte uitstraling, waardoor deze deurklink perfect zou passen op een deur met lichte kleur. De combinatie tussen de witte deur met het zwarte deurbeslag geeft een mooi contrast, waardoor het deurbeslag mooi opvalt en niet wordt overheerst door het design van de deur.

De deurklink kan tevens geleverd worden in wit brons. Ook in deze uitvoering kan deze deurklink op een lichte deur passen. In dit geval zal het contrast tussen de deur en de deurklink minder uitgesproken zijn, maar vormt de deurklink daarentegen een mooie complementariteit met de deur.

Dauby clenche voor een echt plattelandsgevoel

cleche Dauby landelijk deurbeslag

In een landelijk interieur vind je vaak massieve houten deuren terug. In dat geval is een clenche een interessante optie. Dit type deurbeslag zie je heel vaak terug in landelijke interieurs, waardoor het door de jaren heen een plattelandsuitstraling heeft gekregen. Ook deze clenche uit de retro collectie van Dauby roept meteen die typische landelijkheid op. Hij is te verkrijgen in zowel smeedijzer, roest als zwart gietijzer.

Ontdek meet landelijk deurbeslag bij Dauby

Ontdek nog meer landelijk deurbeslag in het online assortiment van Dauby. Bekijk rustig het gamma, maak je keuze en haast je naar één van onze verkooppunten. Vraag eventueel bijkomend interieuradvies bij onze specialisten.

This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP