Stephanie Van Mechelen

Een Pure interieur is altijd bijzonder sfeervol en stijlvol. Pure heeft als geen ander oog voor detail en hun producten worden gekenmerkt door een unieke uitstraling en zuivere vormen. In het brede gamma van keuken- en badkameraccessoires vind je vast het juiste meubelbeslag voor jouw interieur, of dat nu een klassiek landelijk interieur is of een strak, modern interieur.

De Pure-lijn van Dauby vindt zijn oorsprong in de periode van het Bauhaus, toen het begrip ‘design’ nog aan zijn opmars moest beginnen. De producten worden met de hand gemaakt volgens een oud, authentiek productieproces: natuurlijke materialen als wit brons en een legering worden gegoten in zandmallen. Daardoor krijgen ze na verloop van tijd een unieke, verweerde look.

Laat je creativiteit de vrije loop met onze Pure producten

Ga je graag creatief aan de slag? Dan zit je goed bij Pure! Je kan de Pure producten immers zelf samenstellen. Maak je keuze uit tal van haakjes, knopjes en bevestigingen en stel je eigen keuken- en badkameraccessoires samen. Een lange kapstok, een andere bevestiging of meer haakjes? Laat je creativiteit de vrije loop en varieer eindeloos.

Niet alleen voor binnen maar ook voor buiten

De Pure producten zijn van hoge kwaliteit en kunnen dus zowel binnen als buiten gebruikt worden. Prachtig beslag op je buitendeur, gezellige theelichtjes op je terras of mooie meubelknoppen in je tuinhuis? Het Pure gamma is uniek en geeft zowel je interieur als je exterieur een nieuwe uitstraling!

Combineer met heerlijke aroma’s

Wie na een lange, stressvolle dag thuis komt, die wil zich ’s avonds goed kunnen ontspannen. Een stijlvol en rustgevend interieur is daarbij erg belangrijk, maar wist je dat ook de geur in huis een grote invloed heeft op je gemoedstoestand? Combineer het stijlvolle Pure meubelbeslag met de Pure Fragrance geurverspreiders en je zit helemaal gebeiteld. Deze geurverspreiders zorgen voor een heerlijk aroma in huis waardoor je helemaal tot rust komt. Net als het Pure meubelbeslag en de Pure accessoires worden de geurverspreiders met de hand gemaakt, waardoor ze ook jouw interieur extra cachet geven.

Laat je alvast inspireren door onze Pure realisaties.


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP