Stephanie Van Mechelen

Ruimte wordt steeds belangrijker bij het inrichten van een interieur, en in dat opzicht zijn schuifdeuren een handige oplossing. We zien ook dat schuifdeuren om die reden steeds populairder worden.

Maar schuifdeuren hoeven niet enkel een praktische oplossing te zijn. Ook esthetisch kunnen ze een mooie bijdrage leveren aan het interieur. Dat kan natuurlijk door het ontwerp en de kleur van de schuifdeur, maar zeker ook door het schuifdeurbeslag. In de collectie van Dauby vind je prachtig schuifdeurbeslag dat kan uitgroeien tot de blikvanger van de schuifdeur, en bij uitbreiding zelfs van de hele ruimte.

Modern schuifdeurbeslag uit oude materialen

De schuifdeurkom PRSD uit de Pure collectie van Dauby slaagt alvast moeiteloos in dat opzet. Deze schuifdeurgreep combineert een modern design met een antieke productiewijze. Zo werd deze schuifdeurkom gegoten uit oude legeringen, wat het een uniek pronkstuk maakt in elk interieur.

Dit unieke schuifdeurbeslag is te verkrijgen in wit brons en verouderd ijzer, al naargelang het design van jouw schuifdeur. Bovendien is het dankzij de stevige materialen een heel kwaliteitsvol beslag, dat heel weinig onderhoud vraagt.

SCHUIFDEURKOM WB DAUBY PURE

Uitblinken in eenvoud

Eenvoudig schuifdeurbeslagSchuifdeurbeslag vinden we ook terug in de retro collectie van Dauby. De schuifdeurkom PM 1571 blinkt uit door zijn eenvoud. Te verkrijgen in zilver, maar ook in donker brons, licht brons en groen brons, zodat deze schuifdeurgreep in aanmerking komt om vele schuifdeuren op te vrolijken.

Laat je zeker ook verrassen door de praktische voordelen van dit eenvoudige beslag. Niet alleen is deze handige deurgreep makkelijk aan te brengen, en heeft het weinig onderhoud nodig, hij ligt ook heel makkelijk in de hand, wat altijd zeer welgekomen is bij zware schuifdeuren. Ben je dus op zoek naar een no-nonsense schuifdeurgreep, dan is dit exemplaar jouw ding!

INKAPSCHELP PM1571 BRONS ZILVER DAUBY FAMA

Koppel een mooi ontwerp met een praktisch design

Laat je niet misleiden, ook bij schuifdeuren is een sierlijk beslag van groot belang. Bovendien speelt bij schuifdeuren ook het praktische aspect een grote rol. Kies niet enkel voor mooi schuifdeurbeslag, maar kies daarnaast ook voor beslag dat makkelijk in de hand ligt.

De schuifdeurgrepen en schuifdeurkommen in de collectie van Dauby combineren zowel het esthetische als het praktische. Ontdek het unieke karakter van het schuifdeurbeslag van Dauby, en vraag professioneel advies op maat!


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP