Safety first! Beste bezoeker, U bent van harte welkom in onze toonzaal! Momenteel werken wij uitsluitend op afspraak. Je kan ons bereiken via +32 3 354 16 86 of info@dauby.be

Draag aub een mondmasker en ontsmet uw handen met de gel die aan de inkom staat. Wij kijken er naar uit jullie opnieuw te kunnen ontvangen!

Stephanie Van Mechelen

Je badkamer tot in de puntjes afwerken? Dat doe je niet alleen met badkameraccessoires, zoals een wc-rolhouder, een toiletborstel of een handdoekhouder. Ook het juiste badkamerbeslag geeft je badkamer nét dat tikkeltje extra. Kies voor deur- en meubelbeslag in dezelfde stijl als je badkamer. Zo maakt landelijk badkamerbeslag je cottage badkamer bijvoorbeeld nóg gezelliger.

Badkamerbeslag: waar moet je op letten?

TOILETBORSTELHOUDER VO MET ZWARTE POT DAUBY PURE PLUS

In je badkamer moet je niet alleen nadenken over het deurbeslag, ook het meubelbeslag mag je niet uit het oog verliezen. Je badkamermeubels bevatten namelijk het best ook aangepaste meubelgrepen of meubelknoppen. Tip: zorg ervoor dat je deurklinken en meubelgrepen bij elkaar passen. Zo creëer je een mooi geheel, waarbij ook de kleinste details tiptop in orde zijn.

Welke materialen zijn geschikt in je badkamer?

Let bij de materiaalkeuze zeker op vochtbestendigheid. Met wit brons en verouderd ijzer slaap je alleszins op beide oren. Deze materialen zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, wat betekent dat ze ideaal zijn in de badkamer. Deur -en meubelbeslag in verouderd ijzer krijgt zijn verouderde look doordat het eerst in zandmallen wordt gegoten, daarna manueel wordt afgewerkt en tot slot wordt behandeld met een laag donkere bijenwas. Die bijenwas beschermt het materiaal daarnaast tegen roestvorming. Behandel je deur- en meubelbeslag daarom af en toe zelf met de donkere bijenwas. Zowel wit brons als verouderd ijzer vergt dus weinig onderhoud. Afnemen met een zachte, droge doek is voldoende. Schuur- en agressieve schoonmaakmiddelen zijn uit den boze.

Badkamerbeslag in elke stijl

Badkamerbeslag is beschikbaar in verschillende soorten materialen en vormen. Meubelknoppen, meubeltoppen of meubelgrepen: kies welke vorm je het mooist en meest gebruiksvriendelijk vindt. Door de ruime keuze past badkamerbeslag bij elke stijl. In een landelijke of cottage badkamer creëert het een gezellige, warme sfeer dankzij de unieke, authentieke look. Het maakt je badkamer helemaal áf.

This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP