Stephanie Van Mechelen

“Het zit ‘m in de kleine dingetjes…” Een welbekend spreekwoord dat ook van toepassing is voor de afwerking van je woning. Je droomhuis moet er vanbuiten tiptop uitzien. Maar de meeste tijd brengen we natuurlijk binnen door… Je woning moet een plaats zijn waar je dagelijks naar uitkijkt om thuis te komen. En door de details onder handen te nemen, kun je pas echt een aangename ervaring creëren. Maak van je binnendeuren echt stijlelementen met retro deurklinken of design deurklinken!

Begin met de meest gebruikte voorwerpen in je woning: de binnendeuren

Als er zich nu één voorwerp in ons huis bevindt dat we dagelijks gebruiken, zijn het dan niet de deuren? Even iets gaan halen in de slaapkamer? Iets te drinken nemen, even naar de keuken dan! In bijna elke handeling die we ten huize uitvoeren, komen deuren aan te pas! Bijgevolg zijn de deurklinken minstens van even groot belang! Net omdat we ze zoveel gebruiken, moeten ze een duurzaam karakter hebben. Maar het oog wil ook wel wat… Een stijlvolle deurklink maakt of kraakt een binnendeur. Dus ga van start met je binnendeuren een stijlvolle toets te geven en kies (afhankelijk van je interieurstijl en persoonlijk smaak) voor een retro of design deurklink!

Retro deurklinken: een échte, authentieke look

Wil je je binnendeuren of meubels die authentieke toets geven, zonder overdreven ouderwets uit de hoek te komen? Retro deurklinken zijn het perfecte alternatief voor een klassiekere of landelijke interieurinrichting. De retro deurklinken van Dauby worden in zandmallen gegoten en worden met de hand verder verfijnd. Zo leidt een ambachtelijk productieproces tot kleine imperfecties die zorgen voor een oude, verweerde look.
Dus als je je binnendeuren of meubels echt een unieke en authentieke touch wilt geven, neem dan zeker eens een kijkje naar ons retro deurbeslag!

Design deurklinken: modern design met strakke lijnen

Heb je liever dat je interieur een hedendaagse en moderne uitstraling heeft? Dan zijn de design deurklinken van Dauby zeker iets voor jou! Wissel landelijkheid in voor een strak design van de hand van grote namen zoals Philippe Starck en Hannes Wettstein. De art deco stijl, gekenmerkt door strakke lijnen, geven je binnendeuren meteen een modernere en stijlvolle toets. De Dauby design deurklinken zijn met andere woorden de oplossing bij uitstek om binnen een moderne; strakke interieurinrichting je binnendeuren en meubels een stijlvolle en moderne afwerking te geven.

 


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP