Stephanie Van Mechelen - 10/07/2018 - 10 juli 2018

Door het grote succes van kookprogramma’s op televisie dromen veel mensen van een moderne keuken, om net zoals al die TV-koks alle gerechten te kunnen klaarmaken. Maar een keuken moet natuurlijk ook mooi en vooral ook functioneel zijn. En daarvoor kan je rekenen op een betrouwbare partner als Dauby, die je keuken kan voorzien van passend keukenbeslag.

Bij het aankopen van een keuken sta je misschien niet lang stil bij de keuze van het keukenbeslag, maar voor wie zijn keukenbeslag zorgvuldig uitkiest, kan het zeker een extra dimensie geven aan de keuken. Maar let vooral ook op voor het omgekeerde: kies je keukenbeslag die de algemene stijl van je keuken niet ondersteunt, dan kan dit de uitstraling van je keuken ondermijnen. Je begrijpt al wat we willen zeggen: de keuze van het keukenbeslag is wel degelijk belangrijker dan je denkt.

Mooi keukenbeslag

Het keukenbeslag dat je kiest moet in de eerste plaats natuurlijk mooi zijn. Het moet de stijl van de rest van de keuken perfect volgen. Het moet als het ware de perfecte aanvulling vormen, de ultieme sluitstuk van de keuken zijn. Om dat te kunnen bereiken kan je bij Dauby kiezen uit een ongekend groot aanbod aan keukenbeslag. Moderne keuken of eerder rustiek, bij Dauby vind je het keukenbeslag dat er het beste bij past.

keukenbeslag Dauby

Functioneel keukenbeslag

Mooi keukenbeslag is uiteraard aangenaam, maar keukenbeslag moet daarnaast natuurlijk ook functioneel zijn. De keuken is één van de meest gebruikte ruimtes in de woning, en de kasten moeten dus ook lang kunnen meegaan. Kies daarom voor keukenbeslag die je in staat stelt om goed te functioneren in de keuken. Let bijvoorbeeld op de grip die het keukenbeslag heeft, en het gebruiksgemak waarmee je kasten kan openen en sluiten.

Keukenbeslag kopen bij Dauby

Keukengrepen vinden die zowel mooi als functioneel zijn is niet zo eenvoudig. Bovendien moet het keukenbeslag natuurlijk ook passen in de algemene stijl van de keuken. Kies daarom voor een leverancier met een uitgebreid aanbod, om meteen het gepaste beslag te kunnen vinden. Om die reden is Dauby de meest geschikte partner. Kijk op onze website en aanschouw het aanzienlijke aanbod.

This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP