Stephanie Van Mechelen

Een geslaagde stijlenmix? In 2024 zien we dat de rauwe charme van de industriële stijl steeds vaker wordt gematcht met warme toetsen. Ontdek hoe de kenmerkende ruwe, robuuste materialen plaatsmaken voor meer gezelligheid.

Tips voor een knusser industrieel interieur

Veel mensen verrijken hun industriële ruimtes met warme accenten om een harmonieus evenwicht te creëren tussen de koele industriële elementen en een uitnodigende sfeer.

De sleutel tot deze transformatie?

  • Gebruik zachte, textuurrijke stoffen zoals fluweel en wol.
  • Voeg warme kleurpaletten met aardetinten toe.
  • Integreer houten interieuraccenten.

De perfecte finishing touch voor jouw warm, industrieel interieur

De materialen van onze producten, zoals Ruw Brons of Ruw Metaal, zijn eveneens een mooie aanvulling op industriële interieurs. Natuurlijke, warme materialen die naargelang de intensiteit van het gebruik nog mooier worden dankzij de living touch.

Bovendien zorgt het eeuwenoude productieproces voor kleine oneffenheden in het oppervlak van je greep, knop of klink.

Het resultaat? Een industriële, maar toch warme en gastvrije omgeving waar ruwheid en verfijning samensmelten. Deze evolutie van de industriële stijl weerspiegelt een groeiende behoefte aan comfort en gezelligheid. En dat zonder afstand te doen van de ruige esthetiek die deze stijl zo aantrekkelijk maakt.

Een warme, industriële stijl voor jouw interieur?

Bij Dauby streven we ernaar hoogwaardige producten te leveren, maar ook om te anticiperen op de nieuwste trends in interieurdesign.

Ontdek zelf de mogelijkheden en breng de industriële stijl 2.0 met een warme twist naar jouw leefruimte.

Hulp nodig met de aankleding van jouw warm, industrieel interieur? Contacteer ons: onze interieurexperts helpen je graag verder.

Contacteer ons

Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP