Stephanie Van Mechelen - 10/07/2018 - 10 juli 2018

Veel mensen kiezen beslag op basis van steeds dezelfde criteria. Enerzijds moet beslag natuurlijk gebruiksvriendelijk zijn. Het moet je in staat stellen om ramen en deuren zonder problemen te openen en te sluiten. Anderzijds vormt het beslag een mooie afwerking op je interieur, en geeft het je woning meer uitstraling. Het zal je woning meer cachet geven bij bezoekers.

Maar helaas hebben niet alle bezoekers goede bedoelingen. Ook inbrekers gebruiken ramen en deuren om je woning binnen te dringen. Hou er dus ook rekening mee dat raam- en deurbeslag inbraakveilig moeten zijn.

Maar daar knelt vaak het schoentje. Het mooiste meubelbeslag is niet noodzakelijk het meest veilige. Uit gemakzucht kies je misschien snel meubelbeslag dat het beste past bij je interieur, maar maak het jezelf zeker niet te gemakkelijk. Sta zeker ook stil bij andere aspecten van het beslag, zoals de veiligheid.

Inbraakveilig deurbeslag en raambeslag

Ramen en deuren vormen de toegangspoort tot je woning. Het is via deze plaatsen dat inbrekers je woning binnendringen. Om deze ongewenste bezoekers de toegang tot je woning te beletten, moet je zorgen voor raamklinken en deurklinken die niet zo makkelijk te kraken zijn. Let naast de vorm en het materiaal dus ook op de stevigheid van deurklinken en raamklinken.

Bij Dauby hechten we naast het ontwerp ook veel aandacht aan de veiligheid van raamklinken en deurklinken. In ons assortiment vind je daarom een groot aanbod aan inbraakveilig deurbeslag en raambeslag.

Stevige en veilige zilveren deurknop

Deze zilveren deurknop, te vinden in het retro assortiment van Dauby, valt op door zijn stevigheid. De deurknop vormt samen met het stevige deurslot een nauwelijks te passeren hindernis voor ongewenste bezoekers.

zilveren deurknop Dauby

Eenvoudige, maar zeer veilige deurknop

Een ander voorbeeld van veiligheidsbeslag in het assortiment van Dauby is dit deurbeslag. Deze deurknop valt op door zijn eenvoud, maar vergis je niet, het risico op inbraak vermindert sterk dankzij deze deurknop!

De knop vormt één geheel met de slotkast, die het cilinderslot beschermt. Bovendien is het perfect mogelijk om dit veiligheidsbeslag te gebruiken bij een bestaand slot, zodat je het slot niet moet vervangen.

VEILIGHEIDSPLAAT PH1925+ WB DAUBY PURE

Groot assortiment inbraakveilige deurklinken

Let naast het design en de materialen ook op het aspect veiligheid. Kies voor inbraakveilige deurklinken om je woning te beschermen tegen inbrekers. Bekijk het assortiment deurknoppen in onze catalogus.

This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP