Stephanie Van Mechelen

De wandtegels die als spatwand dienen in de keuken of de tegels in de badkamer die je vooral gemakkelijk moet kunnen schoonmaken zijn, hoeven niet saai zijn. De Pure Tiles zijn ambachtelijke tegels die van een simpele wandtegel een meesterwerk maken. Laat je verbazen door deze unieke tegels!

Pure Tiles: méér dan tegels

TEGELMIX DAUBY PURE TILES

Pure Tiles zijn niet zomaar wandtegels die je in eender welke doe-het-zelfzaak koopt. Het zijn ambachtelijk geproduceerde tegels, die worden gemaakt in verouderd ijzer en wit brons, twee prachtige authentieke materialen. Deze unieke tegels zijn trouwens niet alleen een streling zijn voor het oog; ze zijn ook erg hygiënisch. Je maakt ze namelijk in één-twee-drie schoon met een zachte, vochtige doek. Jawel, zelfs vetspatten en kalkaanslag haal je zo weg met deze zachte doek en een drupje azijn.

De kracht van de ambacht

De ambachtelijke tegels krijgen een rustiek, stoer en ruw karakter door de unieke productiewijze. De Pure Tiles teges worden op de aloude wijze in zandmallen geproduceerd. Het productieproces gaat als volgt in z’n werk:

  • De tegels worden eerst (stuk per stuk) in een zandmal gegoten. Zo krijgen ze hun ruwe vorm.
  • Nadat de gegoten vorm min of meer afgekoeld is, wordt de tegel met de hand afgewerkt en verfijnd.

Elke tegel ondergaat hetzelfde, ambachtelijke proces. Door de specifieke afwerking krijgen de tegels een prachtige look. Het is de beste manier om tegel per tegel de kwaliteit van een handgemaakt product te garanderen!

Kies voor complementair beslag

Zowel de tegels in verouderd ijzer als in wit brons passen prachtig in elk interieur. Wil je de inrichting van jouw woning tot in de details uitwerken? Kies dan voor complementair meubel-, deur- en raambeslag. De Pure Plus-collectie biedt prachtig beslag, vervaardigd uit dezelfde materialen die op dezelfde authentieke manier vervaardigd werden.

This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP