ellen@dauby.be - 25/10/2018 - 25 oktober 2018

Ben je volop bezig met een nieuwe woning te bouwen of sta je op het punt om je huidige woonst volledig onder te dompelen in een nieuwe look and feel? Dan is het niet alleen belangrijk om rekening te houden met de algehele inrichting van je woning, maar ook met de afwerking ervan tot in de kleinste details.

Zo kan je naast je meubilair opsmukken met een likje verf en nieuwe meubelknoppen en -grepen, ook je ramen in een nieuw jasje steken!

Denk bijvoorbeeld maar eens aan welke rustgevende uitstraling je aan je woning geeft wanneer je je ramen van hetzelfde beslag voorziet als je meubels, badkamer en keuken. Of het tegenovergestelde – welke opvallende look je woning krijgt wanneer je nostalgische raampompen of exclusieve, handgemaakte raamklinken in je woning integreert.

PH1920 DKQ WB DAUBY

Om je alvast op weg te helpen in het ruime aanbod aan raambeslag en te voorkomen dat je niet meer weet waar te beginnen, leggen we je hieronder uit welke types raambeslag er zijn en welke stijlen je zoal in ons aanbod kan terugvinden.

Raambeslag van A tot Z

Wanneer je op zoek gaat naar raambeslag, zal je merken dat er verschillende soorten en systemen voorhanden zijn waaruit je kan kiezen. Zo heb je onder meer de keuze uit:

Let wel, niet ieder type raambeslag geschikt is voor elk type raam! Zo zal je bijvoorbeeld voor een draai-kiepraam een andere keuze dienen te maken dan voor een valraam of een schuifraam – en zal je voor een schuifraam beter voor een hefschuifgreep gaan.

Om er zeker van te zijn dat je de beste keuze maakt, kan je steeds beroep doen op één van onze Dauby-medewerkers.

Dauby team

Landelijk raambeslag voor een authentiek karakter

Ben je voorstander van een landelijke stijl en ben je op zoek naar raambeslag dat dit ook in jouw woning reflecteert? Dan is het retro en landelijk raambeslag van Dauby zeker iets voor jou!

De retro collecties Giara, Fama en CDF zijn zandgegoten en volledig handgemaakt, en doen jouw woning onmiddellijk terugkeren naar een inrichting die geschiedenis uitstraalt.

Daarnaast is het aanbod binnen onze retro collecties zo ruim en zijn de afwerkingsmogelijkheden zo talrijk, dat je er zeker van mag zijn dat je aardig wat mogelijkheden vindt die perfect integreerbaar zijn in jouw woning.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar esthetisch en landelijk raambeslag, waarbij je allesbehalve dient in te boeten op veiligheid? Bekijk dan zeker eens onze verschillende, afsluitbare raamklinken, waarbij je in één klap authenticiteit, functionaliteit én veiligheid combineert.

PH1830 DK WB DAUBY

Modern raambeslag voor een strakke en elegante beleving

Modern raambeslag is ideaal voor wie houdt van een levendig en smaakvol interieur met net dat tikkeltje meer.

Zo hebben we binnen ons gamma enkele collecties, genaamd Frascio en Rds-Kleis, die helemaal worden gekenmerkt door strakke, uitgesproken lijnen en afgelijnde vormen.

Ze geven je woon- en leefruimte een sierlijke en eigen uitstraling, en maken dat elke raam in je woning een unieke meerwaarde geeft aan het geheel, zonder overheersend te zijn.

Tijdloos raambeslag voor hedendaags interieur

Wie moeilijkheden heeft met het kiezen tussen een landelijk of een modern interieur, kiest best voor tijdloos raambeslag.

Onze collecties Pure® en Fama bieden je interieur de perfecte combinatie tussen oud en nieuw, en laat authenticiteit met hedendaags invloeden perfect hand in hand gaan.

Ideaal dus voor wie een gemengd interieur heeft en beide stijlen in de verf wil zetten!

VALRAAMSLOT WB DAUBY PURE
This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP