marijke@dauby.be

Ben jij iemand die houdt van onvolmaaktheden in je woning, en weet jij zaken zoals onafgewerkte muren in baksteen, barsten in je servies of imperfecte deur- en meubelknoppen wel te appreciëren?

Dan is de interieurtrend Wabi Sabi, oftewel the art of imperfection, helemaal op jouw lijf geschreven! Wabi Sabi is een Japanse levensfilosofie die al eeuwenlang bestaat. Begrippen zoals “simpliciteit“, “leven in harmonie met de natuur” en “de schoonheid van ouder worden” staan in deze stijl geheel centraal, en sluiten daarom perfect aan bij de natuurlijke materialen van Dauby.

Interieurproject in Wabi Sabi-stijl voor Serge Anton

Dauby werkte onlangs mee aan een interieurproject voor fotograaf Serge Anton. Het doel? Zijn woning omtoveren in Wabi Sabi-stijl en dit tot in de kleinste puntjes.

Hieronder zie je welke bijdrage ons beslag levert aan de totaalbeleving van de woning:

Dauby Pure PBU45 Raw Bronze

SERGE ANTON PROJECT

Ambachtelijk gietproces in zandmallen

Doordat ons meubelbeslag met de hand wordt gemaakt en in zandmallen wordt gegoten, krijgt het een korrelig oppervlak en vertoont het hier en daar dus kleine imperfecties.

Verder staan onze natuurlijke materialen gekend om hun living finish. Dit betekent dus hoe ouder ons beslag wordt, hoe intenser de kleurschakeringen en hoe mooier het resultaat!

Nog even afwachten dus voor fotograaf Serge Anton tot de Wabi Sabi-stijl in zijn woning écht volledig tot zijn recht komt…

Benieuwd naar alle sfeerbeelden van dit project?

BEKIJK DE VOLLEDIGE REPORTAGE UIT ELLE DECORATION


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP