Stephanie Van Mechelen

Een zwembad met een bijhorend poolhouse is een schitterende combo. Tegenwoordig is zo’n poolhouse veel meer dan enkel een bijgebouw om je zwembadspullen in op te bergen. Je kunt het inrichten als een gezellige plaats waar je vollédig kunt ontspannen. Wil je een poolhouse in landelijke stijl, dan is ook het beslag dat je kiest voor je deuren en je meubels van groot belang. Elk detail telt en bepaalt mee de sfeer!

Een landelijke poolhouse

Droom je van een bijgebouw met zwembad dat dezelfde sfeer uitstraalt als je landelijke woning? Dan komt het erop aan om je poolhouse met evenveel liefde in te richten. Werk dus met authentieke materialen en vormen die perfect aansluiten bij de algemene look van het gebouw.

Buitendeurbeslag kiezen

Van groot belang zijn bijvoorbeeld de klinken en het hang- en sluitwerk dat je kiest voor de buitendeur van je poolhouse. Heb je een heuse poort? Dan is de keuze van je buitendeurbeslag des te belangrijker.

Bij Dauby kun je terecht voor maar liefst acht collecties van retrodeurbeslag voor buiten. Er is keuze te over. Wat dacht je bijvoorbeeld van de klink PH1830 met bijhorend veiligheidsbeslag in Ruw Brons? Wist je trouwens dat al ons beslag met de hand wordt afgewerkt?

Aandacht voor de meubels in je poolhouse

Het stopt natuurlijk niet bij de keuze van je buitendeurbeslag; ook de inrichting van je poolhouse vereist de nodige aandacht. Poolhouses zijn tegenwoordig volwaardige bijgebouwen, compleet met meubels en een zitruimte.

Met landelijk meubelbeslag (link) klopt je interieur tot in de kleinste details. In onze collecties vind je ongetwijfeld de meubelgrepen, -knoppen of -schelpen die perfect bij de kasten in jouw poolhouse passen. We denken bijvoorbeeld aan de meubelgreep PM1637 in Groen Brons of de meubelknop PM1650 in Donker Brons.

Foto

Landelijk beslag van Dauby

Geïnteresseerd in ons landelijk deur- en meubelbeslag? Neem dan zeker een kijkje in onze online catalogus. Of kom gerust eens langs in onze showroom in Wommelgem, bij Antwerpen.


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP