Stephanie Van Mechelen

Een deurknop neem je elke dag minstens een paar keer vast. ’s Ochtends bijvoorbeeld, wanneer je de deur uitgaat, of ’s avonds na een lange dag werken. Aan de afwerking van een deurknop mag dus best wel wat aandacht worden besteed. Of het nu om voor- of achterdeuren gaat, binnen- of buitendeuren, voor elke deur bestaat er een mooie deurknop. Dauby heeft een uitgebreid assortiment retro knoppen, maar ook de liefhebbers van modern worden op hun wenken bediend. Hier zoomen we alvast in op de moderne design deurknoppen van Dauby.

Moderne deurknop: voor elk wat wils!

Een design deurknop beperkt zich niet tot één model. De design deurknoppen van Dauby vind je in alle vormen, kleuren en groottes. In ons ruime aanbod zit er gegarandeerd een deurknop die helemaal matcht met je persoonlijke smaak. Dauby heeft alvast de strakste ontwerpen in huis. Het feit dat grote namen zoals Philippe Starck en Hannes Wettstein voor ons design stukken hebben ontworpen, toont aan dat onze deurknoppen naadloos samengaan met een strakke en moderne stijl.

Moderne en duurzame materialen

Deurknop modern

Elke deurknop van Dauby is gemaakt van een duurzaam en strak ogend materiaal. Chroom, nikkel, inox,… subtiele materialen die je deurknop net dat tikkeltje extra geven. Een Dauby deurknop vergt slechts een licht onderhoud en zijn erg slijtvast. Met onze deurknoppen zit je dan ook voor jaren gebeiteld!

Een deurknop die bij je past

Niet alleen het materiaal van een deurknop is belangrijk, ook de vorm heeft een bepalende invloed op de stijl van je woning. Ons design deurknoppen assortiment bevat verschillende eigentijdse vormen: van elegant afgerond tot strak hoekig. Wat je smaak ook is, in ons erg gevarieerde design aanbod zit er gegarandeerd iets voor je tussen!


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP