Stephanie Van Mechelen - 09/09/2019 - 09 september 2019

Kloppen want de bel doet het niet? Neen hoor! Met de juiste deurbel is elke gast maar wát blij dat hij kan aanbellen.

Dauby heeft verschillende handgemaakte deurbellen in haar gamma in de meest uiteenlopende stijlen om jouw voordeur in één blik naar een hoger niveau te tillen.

Deurbel in wit brons - project Fabriek 61
Deurbel in wit brons – project Fabriek 61

De juiste stijl van deurbel

Dat je gehele interieur is afgestemd op elkaar, spreekt uiteraard voor zich. Het is immers jouw woning waarin je je goed voelt, een plek waar functionaliteit en schoonheid samenkomen.

Maar heb je er ook al eens aan gedacht hoe je woning aan de buitenkant een stijl uitdraagt, als een eerste indruk voor passanten en bezoekers? Als een echt visitekaartje?

Je buitendeurbeslag hoeft helemaal niet onder te doen in de stijlcompetitie. Ze maakt immers onlosmakelijk deel uit van het grote geheel.

Je kan je deurbel dan ook uitkiezen al naargelang je interieurstijl: rond, vierkant, groot, klein, … Tal van vormen en afmetingen zijn mogelijk.

Zelfs aan bijpassende voordeurklinken, -grepen of deurknoppen, sleutelplaatjes of zelfs brievenbuskleppen hebben we gedacht!

Deurbellen in dezelfde lijn als de rest van je buitendeurbeslag

Een visitekaartje opent deuren, en ook deze voordeur zal met dezelfde stijl openzwaaien!

Je kan makkelijk kiezen voor een ontwerp dat naadloos in de huisgevel integreert. Zo zal het design van je deurbel perfect in dezelfde lijn liggen met je voordeurklink, sleutelplaat en brievenbusklep.

Herenhuis met buitendeurbeslag in Wit Brons

En het mooiste van al: deze smaakvolle accessoires zijn slechts een voorbode en verlengstuk van jouw interieurstijl binnen, zonder compromissen! Dauby biedt immers heel het gamma aan deurbeslag en -accessoires in aan dezelfde vorm, materiaal en stijl.

Ga je voor landelijk of klassiek? Dan zijn onze deurbellen en accessoires in Roest, Ruw Brons of Verouderd IJzer heel passend en mooi.

Toch eerder modern en strak? Dan ben je bij onze deurbellen in het Zwart en Ruw Metaal aan het juiste adres.

Mag het iets meer zijn? Glam je gevel dan op met onze deurbellen en accessoires in het Wit Brons en Ruw Brons Gepolijst!

Deurbellen van Dauby in verschillende kleuren.
Deurbellen van Dauby in verschillende kleuren.

De kwaliteit van Dauby

Alle accessoires van Dauby zijn zoals altijd vervaardigd uit dezelfde stevige en kwaliteitsvolle materialen, en gegoten in zandmallen volgens een authentieke methode.

Zo zal ook je deurbel van dezelfde korrelige structuur genieten van de zandmal, en dus een uniek reliëf hebben.

Ook wat betreft het onderhoud zit je goed: de natuurlijke materialen waarmee we werken, hebben namelijk de eigenschap te patineren en zal dus met het ouder worden en door het veelvuldige gebruik enkel mooier worden.

Een echte living finish dus en het bewijs van klasse en degelijkheid!

Neem snel een kijkje op onze website voor ons assortiment deurbellen en aanverwanten, en trek je interieurstijl gemakkelijk door naar je huisgevel. Hulp nodig? You can ring our bell anytime!

Abijdijnwoning met deurbeslag van Dauby

This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP