Stephanie Van Mechelen - 15/07/2018 - 15 juli 2018

Hou je van een authentieke en landelijke look en wil je die stijl in je interieur laten terugkomen? Kies dan meubel- en deurbeslag in dezelfde stijl. Voor een authentieke stijl is de ‘Fama Tree Bark Line’ met houtlook een uitstekende keuze. Meer uitleg vind je hier!

Een beetje geschiedenis

De ‘Fama Tree Bark Line’ is echt authentiek design. Deze productlijn is gemaakt door Fama International, een bedrijf dat in 2000 het licht zag. Het bedrijf was aanvankelijk actief in de metaalbewerking. Fama wist snel in te spelen op trends en werd snel een van de leidinggevende metaalbedrijven in Europa. Daarna legde de organisatie zich toe op het produceren van accessoires voor woningen, zoals meubelknopen, deurkloppers en -grepen, deurstoppen, scharnieren en schuifsloten. Met succes, zo blijkt!

De ‘Fama Tree Bark Line’: deurbeslag met een ultieme houtlook

De Fama Tree Bark Line’ is speciaal ontworpen voor wie van een warme look houdt. ‘Tree Bark’ betekent letterlijk schors, en zo ziet het deurbeslag er ook uit. De producten passen uitstekend bij een landelijk interieur, maar ze passen ook goed bij een retrolook. Daarnaast is er ook meubelbeslag met dezelfde houtlook beschikbaar.

Verschillende groottes, vormen en kleuren

Het meubel- en deurbeslag met houtlook is verkrijgbaar in verschillende groottes, vormen en kleuren. Zo bestaan de deur- en meubelgrepen in vier verschillende kleuren: bronzo scuro (donkerbrons), verde antico (oudgroen), argentato (zilver) en bronzo chiaro (lichtbrons). De vormen van de deurklinken zijn ook heel uiteenlopend. Zo zijn er rechthoekige klinken verkrijgbaar, maar ook klinken met een halve cirkelvorm. De meubelgrepen zijn verkrijgbaar in een (halve) cirkelvormige, vierkante en rechthoekige variant.

Fama Bark Tree Line Dauby

Ben je geïnteresseerd in dit knap staaltje vakmanschap en wil je het graag van dichtbij bewonderen? Neem dan contact op met ons.

This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP