Hou jij van een eclectische stijl of mag er aan jouw interieur wel een landelijk kantje zitten? Geen probleem! Bij Dauby vind je raambeslag in alle mogelijke stijlen.

Raamklinken- en knoppen lijken misschien maar een eenvoudig detail, maar ze zorgen voor een mooie finishing touch in je interieur. Denk dus bij het (ver)bouwen en (opnieuw) inrichten zeker aan een passend raambeslag.

Bij Dauby bieden we de volgende stijlen raambeslag aan:

  • Eclectisch
  • Industrieel
  • Landelijk
  • Modern
  • Strak landelijk
  • Tijdloos

1. Eclectische stijl

In een eclectische stijl kies je de mooiste interieurtrends uit verschillende stijlperiodes en maak je er een passend geheel van.

Een eclectisch interieur is uitsluitend weggelegd voor de durvers onder ons. Verschillende kleuren, materialen en texturen zorgen voor een uitdagend totaalplaatje. Combineer een antiek schilderij met een moderne kleurrijke zetel en mix zo verschillende stijlen.

Met de nodige portie lef tover je jouw interieur om tot een interessant stijlenpalet. En daar hoort natuurlijk origineel en authentiek raambeslag bij. Wat het raambeslag van Dauby zo uniek maakt, zijn de kleine imperfecties die voortvloeien uit het ambachtelijke gietproces in zandmallen. Deze korrelige structuur past perfect in de eclectische stijl.

Wil je nog een stapje verder gaan? Kies dan voor raambeslag dat niet noodzakelijk matcht met je deur- en meubelbeslag voor een opvallende toets in je interieur! In onze collectie raambeslag vind je immers verschillende stijlen, maar ook materialen en kleuren.

2. Industriële stijl

Houten onafgewerkte balken, ruwe bakstenen muren en karaktervolle meubels geven jouw interieur een industriële look & feel.

In een industrieel interieur is raambeslag in Verouderd IJzer, Roest of Zwart een echte aanwinst. Sobere maar warme kleuren verzachten het robuuste karakter van een industriële look.

De industriële stijl gebruikt vaak vlakke kleuren zoals zwart, grijs of bruin, maar als je het toch een beetje meer persoonlijkheid en schwung wil geven, kan je altijd felgekleurde accessoires integreren. Let wel op met het gebruik van te veel verschillende felle kleuren.

3. Landelijke stijl

Een landelijke stijl straalt de nodige dosis warmte uit.

Warme kleuren, sierlijke vormen en rustieke elementen staan centraal in een landelijke woning. Hier kom je graag in thuis!

Zachte kleuren en warme materialen, dat vind je ook terug in het raambeslag van Dauby.

Bronzen raamklinken dragen bij tot het huiselijke gevoel van een landelijk interieur. Een voordeel van brons is dat het gemakkelijk te onderhouden is en mooier wordt met de jaren. Een gepatineerde raamklink past perfect bij de authentieke charme van een landelijk interieur.

Ook hier komt het ambachtelijke productieproces van zandmallen aardig tot z’n recht. De rustieke finish van retro raambeslag tilt je interieur naar een hoger niveau.

4. Moderne stijl

Modern raambeslag wordt gekenmerkt door een strakke vormgeving en duurzaam materiaal. De collecties van Fama® en Pure® staan voor een strak lijnenspel en uitgelijnde vormen. Liefhebbers van de moderne look zullen deze collecties dus zeker kunnen smaken.

Moderne raamklinken en raamknoppen zijn er in verschillende kleuren en materialen.

Een gestroomlijnd design, of liever een opvallend modern beslag? Alles hangt af van jouw persoonlijke voorkeur!

5. Strak landelijke stijl

Kan je maar moeilijk kiezen tussen landelijk en modern? Dan ontmoeten wij jou in het midden met een strak landelijk raambeslag.

Een strak landelijk interieur combineert strakke lijnen met warme materialen zonder al te veel decoratieve elementen.

Brons is een uitstekende keuze qua materiaal in een strak landelijke woning.

6. Tijdloze stijl

Een tijdloos interieur vergt niet zoveel inspanning, omdat het eigenlijk nooit uit de mode gaat.

Daarom vormen de uitstekende kwaliteit en verhoogde duurzaamheid van het raambeslag van Dauby, een extra pluspunt voor liefhebbers van de tijdloze stijl.

Voor een tijdloze stijl is de Pure®-collectie een absolute topper.


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP