Dauby maakt graag gebruik van natuurlijke materialen en doet beroep op een authentiek ambachtelijk productieproces voor elke raamklink en -knop.

Maar naast onze eigen collectie raambeslag gaan we ook de samenwerking aan met internationale, gerenommeerde designers die een grote naamsbekendheid genieten.

Benieuwd naar de exclusieve creaties van deze topdesigners? Wij stellen je ze graag even voor.

1. Architect Tom Lenaerts - een vaste Belgische waarde

Een samenwerking waar we heel trots op zijn is die met Tom Lenaerts, een Antwerpse interieurontwerper die gestroomlijnde vormen combineert met het oog op gebruiksvriendelijkheid.

Het unieke raambeslag van deze eigenzinnige designer straalt een ongeëvenaarde klasse uit. Hij is van alle markten thuis en dat zie je. Onze ruwe materialen en zijn strak lijnenspel vormen het perfecte huwelijk van design en traditie.

Zijn PH2017-collectie is beschikbaar in zes materialen:

  • Verouderd IJzer
  • Ruw Metaal
  • Ruw Brons
  • Ruw Brons Gepolijst
  • Wit Brons
  • Mat Wit Brons

Benieuwd naar de collectie deur-, meubel- en raambeslag van Belgisch allround-designer Tom Lenaerts? Ontdek PH2017 en laat je inspireren!

2. Frascio - oerdegelijk Italiaans design

In het noorden van Italië, aan de voet van de Alpen, vind je Frascio, een bekend Italiaans merk. Frascio laat verschillende Italiaanse designers en ontwerpstudio’s samenwerken, met een heel gevarieerd assortiment aan raambeslag als gevolg. Door deze combinatie van verschillende visies en ontwerpers, vind je er namelijk een mix van stijlen, materialen en uitvoeringen.

Van lijnvormige, strakke ontwerpen tot een iets sierlijker design, Frascio heeft een uitgebreide collectie deur- en raambeslag voor elk interieur.

Kan je Italiaans design wel smaken? Neem dan zeker een kijkje in de collectie raambeslag van Frascio en geef een flinke dosis Italiaanse charme aan je raamklinken!

3. Brian Sironi - functioneel én esthetisch verantwoord

De Italiaan Brian Sironi studeerde af als industrieel ingenieur, maar dat hield hem niet tegen om z’n passie te volgen en een succesvolle onderneming op te richten rond productdesign, interieurdesign en architectuur.

Wat het raambeslag van Brian Sironi typeert, is de combinatie van esthetiek en functionaliteit. Dankzij deze combinatie sleepte de jonge, getalenteerde designer al een paar mooie prijzen in de wacht.

Zin in het beste van twee werelden? Ontdek het raambeslag van Brian Sironi en laat je verleiden!

4. Philippe Starck - sierlijke elegantie met Apriti

Philippe Starck is een grote naam in de wereld van het interieur- en productdesign. Stoelen, citruspersen, horloges, moto’s, badkamerdesign en zelfs heuse jachten: er is geen uitdaging die deze Franse ontwerper uit de weg gaat.

Hij blinkt uit in alles waar hij zich op toespitst. Zo ook in het raambeslag Apriti dat voor Dauby werd ontwikkeld. De sierlijke raamklinken van Philippe Starck zijn een aanrader voor liefhebbers van dynamische vormen en vloeiende lijnen.

5. Ontdek ons uitgebreide aanbod design raambeslag

Mag het voor jou meer zijn?

Til je raambeslag naar een hoger niveau en verwen jezelf met design raamklinken en -knoppen die je dagelijkse leven meer flair geven.

Neem een kijkje in ons assortiment raambeslag en ontdek welke internationaal gerenommeerde topdesigners jij in huis kan halen! En zo vind je het perfecte design raambeslag voor jouw interieur.


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP