Het meubelbeslag van Dauby is uniek door het authentieke gietproces in zandmallen en het gebruik van natuurlijke materialen, maar ook door het mooie ontwerp aan de hand van gerenommeerde designers.

Van meubelgrepen tot meubelknoppen: de collecties van onze ontwerpers werden stuk voor stuk met oog voor detail uitgedacht en ontwikkeld.

Naast ons eigen meubelbeslag, dat we van A tot Z volledig uitdenken en volgens een ambachtelijk gietproces maken, spelen ook grote namen in de hedendaagse interieurwereld een belangrijke rol in ons uniek meubelbeslag. Denk maar aan de Belgische architect Tom Lenaerts!

Wil jij ook een stukje topdesign in huis halen? Ontdek hieronder hoe authentieke stukken jouw meubelbeslag tot een hoger niveau kunnen tillen.

1. 100% Belgisch meubelbeslag van architect Tom Lenaerts.

De Antwerpse all-rounddesigner Tom Lenaerts is van alle markten thuis, en dat zie je.

Landelijk, tijdloos of modern: deze artistieke duizendpoot neemt elke interieurstijl met de nodige finesse onder handen. Zijn voorkeur voor hout en staal zijn een mooie rode draad doorheen zijn werk en past perfect bij de visie van Dauby.

De samenwerking tussen deze Antwerpenaar en Dauby komt dan ook perfect tot zijn recht in de collectie meubelbeslag die we samen ontwikkeld hebben. In deze reeks werd er een meubelgreep en meubelknop uitgewerkt. Het unieke samenspel tussen het traditionele materiaal en het strakke lijnenspel van het design, houden elkaar perfect in balans.

Zijn ontwerp is de basis voor tal van deur-, raam- en meubelbeslag dat nu in zes materialen gegoten wordt:

  • Verouderd IJzer
  • Ruw Metaal
  • Ruw Brons
  • Ruw Brons Gepolijst
  • Wit Brons
  • Mat Wit Brons

Benieuwd? Ontdek dan snel onze designercollectie meubelbeslag van Tom Lenaerts!


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP