Stephanie Van Mechelen

Wil je je badkamer vernieuwen of renoveren? Besteed dan ook de nodige aandacht aan de juiste badkameraccessoires. De tijd dat badkamers puur functioneel moesten zijn, liggen gelukkig al lang achter ons. Een badkamer vandaag is een verlengstuk van je interieur, een plek om tot rust te komen en om een echt wellnessmoment te creëren.

Moet je daarvoor onvermijdelijk aan de slag met exclusieve marmer- of exotische houtsoorten? Neen hoor, de juiste badkameraccessoires met de juiste uitstraling, die zullen je versteld doen staan!

Natuurlijke en hoogwaardige badkameraccessoires

Dat perfectie in de details zit, merk je pas wanneer je kiest voor hoogwaardige en natuurlijke badkameraccessoires. Geen alledaagse materialen of designs waarvan er dertien in een dozijn zijn.

Voor de ontwikkeling van onze collecties gaan wij voor innovatieve ontwerpen en maken we enkel gebruik van exclusieve en natuurlijke materialen die volgens de eeuwenoude techniek van het zandgieten zijn vervaardigd.

Dit gietproces in zandmallen zorgt ervoor dat onze badkameraccessoires een korrelig oppervlak krijgen en dus kleine imperfecties vertonen. Hierdoor is elk stuk origineel en krijgt het een artisanale look.

De unieke stukken worden trouwens ook stuk voor stuk volledig met de hand afgewerkt.
Naast innovatieve ontwerpen kiezen we ook voor authentieke designs en spelen we graag in op de wensen van klanten en professionals.

Pure® Plus, een creatieve lijn van keuken-, toilet- en badkameraccessoires

De Pure® Plus-lijn ontstond op vraag van verschillende interieurarchitecten. Zij zochten naast deurklinken, meubelknoppen en -grepen naar praktische accessoires in dezelfde stijl als de Dauby retro-collecties.

Want waarom praktische accessoires beschouwen als minderwaardige interieurobjecten?

De badkameraccessoires uit de Pure® Plus-lijn beantwoorden volledig aan deze noden.

Bij deze collectie kan je zowel standaard artikelen terugvinden, zoals een toiletrolhouder of een handdoekrekje, maar kan je ook elk onderdeel apart verkrijgen en gemakkelijk zelf aan de slag gaan om zo een artikel op maat te maken.

De Pure® plus-lijn is verkrijgbaar in 6 verschillende uitvoeringen. Zo heeft iedereen de vrijheid om voor badkameraccessoires te kiezen met de juiste look en feel!

Een extra voordeel? Pure® Plus past bij elke interieurstijl: landelijk, strak, klassiek of industrieel.

Pure® Plus Q: badkameraccessoires voor liefhebbers van minimalistisch design

Toch een uitgesproken voorkeur voor strakke ontwerpen en minimalistische vormen? Dan is onze allernieuwste collectie zeker jouw ding: Pure® Plus Q!

Bij de Pure® Plus Q-collectie werden de badkameraccessoires volledig vierkant ontworpen, voor de liefhebbers van een strak en minimalistisch design.

Een industriële badkamer met de badkameraccesoires van Dauby

Originele betonnen vloeren, authentieke bakstenen muren met een oneffen, robuuste onderlaag, aanwezige badkameraccessoires in metaal, staal of brons, … Ze vormen één voor één de perfecte basis voor een industriële badkamer!

Een industriële badkamer verbergt immers niet langer ruwe en onbewerkte bouwmaterialen, maar integreert ze eerder trots in het geheel. Dit zelfs tot in de kleinste details!

Oude panden zoals lofts, fabrieken en ateliers, zijn rijk aan deze ruwe, ietwat donkerdere en onafgewerkte elementen waardoor deze zich er perfect toe verlenen om zich te laten ombouwen naar een industriële woning.

Wil dit dan zeggen dat je in een nieuwbouwwoning geen industriële badkamer tot stand kan brengen? Allesbehalve.

Je kan je nieuwe badkamer namelijk eenvoudig een industriële uitstraling geven door:

  • badkameraccessoires in Ruw Metaal en Ruw Brons in je interieur te integreren. Dauby heeft verschillende accessoires in haar gamma die allemaal roestvrij zijn, waardoor deze perfect inzetbaar zijn in je badkamer;
  • andere accenten met brons of metaal te leggen. Denk maar de integratie van deur-, raam- of meubelbeslag in één van deze ruwe metalen;
  • een betonnen vloer te laten gieten;
  • houten meubels te kiezen.

De kracht van een industrieel interieur zit hem er per slot van rekening in dat de inrichting tegelijk stoer, leefbaar en functioneel is. Dat maakt de trend toegankelijk voor iedere woning.

Op zoek naar badkameraccessoires in ruwe materialen die je badkamer die industriële toets geven? De Pure® Plus-collectie is een aanrader voor liefhebbers van het industriële genre.

De juiste accessoires voor retro badkamers en toiletten

Op zoek naar retro badkamer- en toiletaccessoires? Ook hier is Pure® Plus een prima keuze. De collectie heeft alles om je klassieke badkamer en toilet de nodige schwung te geven: van rustieke kapstok over handdoekhouders tot toiletborstelhouder.

Ook zin om je badkamer naar een hoger niveau te tillen dankzij onze badkameraccessoires? Neem dan snel een kijkje en ontdek onze collecties, of contacteer Dauby en laat je professioneel bijstaan!

Contacteer Dauby

Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP