Stephanie Van Mechelen

De stijl van je voordeur spreekt boekdelen over de stijl van je woning – en dus ook over jouw goede smaak. Heeft je voordeur nog geen uniek beslag? Da’s een gemiste kans! Want of je nu houdt van moderne designwoningen of dolverliefd bent op schattige boerderijtjes of statige herenwoningen, er zijn heel wat deurkloppers en -klinken die je woning in een oogopslag naar een hoger niveau tillen. Volg even mee!

Landelijk beslag voor buitendeuren

Is je droomwoning een leuk boerderijtje dat je in een oogopslag helemaal meevoert naar de tijden van toen? Dan hangt er vast een rustieke klopper aan de voordeur! Is dat nog niet het geval? Laat je inspireren door Dauby’s authentieke buitendeurbeslag. Authentiek? Ja, je leest het goed. Onze deurkloppers worden nog precies gemaakt zoals vroeger: onze vakmensen smelten Brons, Britannium of Smeedijzer en gieten het materiaal vervolgens in zandmallen. Daarna werken ze elke klopper, knop of klink met de hand af tot in het kleinste detail.

Modern buitendeurbeslag

Dat authentiek en ouderwets lang niet hetzelfde hoeven te betekenen, ontdek je met één blik op onze collectie modern buitendeurbeslag. Uiteraard vind je er ronde deurknoppen en gestroomlijnde klinken uit hedendaagse materialen als Chroom in terug, maar de collectie omvat evengoed authentieke, handgemaakte deurknoppen uit Mat Wit Brons. Het materiaal wordt al duizenden jaren gebruikt, maar de minimalistische ontwerpen zijn onmiskenbaar eigentijds en geven elke moderne voordeur een strak en stijlvol accent.

Tip: Wil je het plaatje helemáál doen ‘kloppen’? Ga voor buitendeurbeslag met een bijpassende deurbel (link)!

De deur openen doe je voortaan altijd in stijl

Op zoek naar beslag om je voordeur dat tikkeltje extra te geven? Maak kennis met ons ruim assortiment exclusief buitendeurbeslag! Blader door onze catalogi (link) of bezoek onze showroom. Je vindt ons in Wommelgem bij Antwerpen.


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP