Stephanie Van Mechelen - 10/07/2018 - 10 juli 2018

Massieve houten binnendeuren zijn vaak dermate karaktervol dat ze speciale deurklinken verdienen. Je koopt immers geen dure houten binnendeuren, om vervolgens de uitstraling ervan om zeep te helpen met beslag die er helemaal niet bij past. Kies voor beslag die het design van je binnendeuren naar een nog hoger niveau tillen.

Vaak gaan massieve houten binnendeuren goed samen met deurklinken in retro en landelijke stijl. Dit soort deurklinken benadrukken immers expliciet het landelijke karakter van de houten binnendeuren. Ga in het assortiment van Dauby dus zeker op zoek naar deurbeslag in retro stijl.

Deurklink in zwart ijzer

Dauby deurklink zwart ijzer

Deze deurklink in zwart ijzer is te vinden in het retro gamma, en staat perfect op een massieve houten binnendeur. Zeker houten binnendeuren met een donkere tint zouden zeker goed samengaan met deze deurklink. Het design uit zwart ijzer zet de authenticiteit van deze deurklink nog meer in de verf. Maar de deurklink is ook te verkrijgen in anticato, een prachtig en tegelijk ook stevig materiaal. Welk model je ook kiest, deze deurklink is steeds makkelijk te onderhouden, en gaat jarenlang mee.

Sober maar stijlvol

Dauby deurklink massieve houten binnendeur

Ook dit model, eveneens uit de retro-collectie van Dauby, valt op door zijn sober, maar stijlvol design. De eenvoudige vormen van deze deurklink vormen zeker één van zijn sterke kwaliteiten, aangezien zij ook bijdragen tot een goede ergonomie. Deze deurklink is makkelijk te hanteren, en dat is altijd mooi meegenomen bij zware massieve binnendeuren. Naast verschillende soorten brons is deze deurklink ook in Britannium te verkrijgen.

Geïnspireerd op het Bauhaus

Deurklink Dauby Bauhaus

Tot slot staan we ook nog even stil bij dit model. Deze deurklink is geïnspireerd door Wilhelm Wagenfeld, architect aan het Bauhaus in 1928. Dat een model na 80 jaar nog steeds in de mode is, bewijst meteen de kwaliteiten van deze deurklink. De combinatie van het sterke design en de authentieke materialen zorgen voor een deurklink van topkwaliteit. Bovendien is deze deurklink ook te combineren met gelijkaardig raambeslag en meubelbeslag.

Massieve houten binnendeuren verdienen deurbeslag van topkwaliteit. Bekijk dus zeker het assortiment van Dauby, voor retro deurklinken die je binnendeuren de uitstraling geven die ze verdienen!

This message was translated with the support of Flanders investment & trade
TOP