Stephanie Van Mechelen

Van welke interieurstijl je ook houdt, meubelbeslag speelt altijd een belangrijke rol in de afwerking van je woning. Het is de ‘final touch’ van je design of retro interieur. Net als voor de meubels zelf is de kwaliteit van het meubelbeslag doorslaggevend. Op dat vlak ben je bij Dauby aan het juiste adres! Het Dauby meubelbeslag bestaat uit een ruim aanbod aan kwalitatieve meubelgrepen, meubelknoppen en ander beslag.

Antiek meubelbeslag: degelijkheid en karakter

Welk type meubelbeslag je kiest, hangt uiteraard af van je interieur. Heb je een rustiek of antiek ingerichte woning? Dan heb je allicht voor eerder zware meubelen gekozen. Zware meubels hebben karakter en bezorgen leefruimtes een aura van degelijkheid. Het spreekt voor zich dat ook het meubelbeslag hierop afgestemd moet zijn. Met het retro Dauby meubelbeslag maak je alvast de juiste keuze. Stevige meubelgrepen, meubelknoppen,… we hebben het allemaal! Ons meubelbeslag is gemaakt van kwalitatieve materialen zoals brons of oud ijzer. Het kan tegen een stootje en maakt je keuken, slaap- of woonkamer extra authentiek!

Design meubelbeslag: elegantie en charme

Meubelgreep inox

Een design interieur moet het vooral hebben van lichtinval en ruimte. Hier primeren lichte meubels, die subtiliteit combineren met klasse. De meubels in een modern design interieur vergen dan ook elegant meubelbeslag. Dauby biedt een ruim assortiment aan design meubelbeslag aan, dat zowel oog heeft voor vormgeving als voor intrinsieke kwaliteit. Zo hebben we deurgrepen in chroom- of inoxafwerking of in andere design afwerkingen.

Dauby meubelbeslag: kwaliteit en gebruiksgemak

Bij Dauby kan je terecht voor kwalitatief meubelbeslag met een unieke uitstraling én een groot gebruiksgemak. Het Dauby meubelbeslag heeft een goeie grip, zodat je meubels altijd gemakkelijk kan openen en sluiten, en ook qua onderhoudsgemak zit je gebeiteld!

Ontdek in onze catalogus wel meubelbeslag het best in jouw interieur past!


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP