Stephanie Van Mechelen

Ramen. We beseffen het misschien niet, maar we gebruiken ze elke dag. En dit dikwijls zonder dat we het zelf weten of zelfs merken… Ramen hebben als belangrijkste functie om voldoende natuurlijk lichtinval te creëren. Maar daarnaast geven ze ons de mogelijkheid om een kijkje naar buiten te nemen. Dankzij ramen blijven we in contact met wat in de buitenwereld gebeurt, als we thuis zijn.

Het genieten van een mooi uitzicht kan echter aanzienlijk verstoord worden door raambeslag dat lelijk, versleten of kapot is… Bovendien staat of valt een raam met het daarop bevestigde raambeslag. Dus schenk uw ramen de afwerking die ze verdienen met een degelijk en stijlvol landelijk raambeslag!

Landelijk raambeslag: authentiek en functioneel

Ben je wel te vinden voor de landelijke stijl en wil je graag de puntjes op de i zetten om zo een mooi, exclusieve afwerking doorheen heel het huis door te trekken? Dan is het retro en landelijk raambeslag van Dauby zeker iets voor jou! Ons landelijk raambeslag is beschikbaar in verschillende afwerkingsmodaliteiten. Op deze manier kunnen we je verzekeren dat ons landelijk raambeslag perfect te integreren is in uw bestaande interieur. Ook hebben we qua kleurtinten verschillende mogelijkheden. De meest courante tinten zijn brons, wit brons, zilver, britannium metaal en gietijzer.

Ons raambeslag is afgewerkt met een speciale coating, die een duurzame bescherming biedt om de tand des tijds met succes te doorstaan. Zo behoudt uw raambeslag die unieke, authentieke look; zonder er ‘versleten’ te gaan uitzien.

Ook veiligheid moet niet inboeten voor het esthetische aspect wat betreft landelijk raambeslag… Met een afsluitbare raamklink in landelijke stijl combineert u authenticiteit, functionaliteit én veiligheid!

Schep die gezellige, warme sfeer en geef je meubels, deuren en ramen die unieke, landelijke toets met landelijk deur- en raambeslag!


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP